Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Нек му е со среќа, за игра ке видиме на терен што како па тогаш ке даваме оцени.

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/bozic-blizu-sna-stize-i-salata-34067.html
за овој салата имам слушано дека е добар играч, нешто читав и Гвардиола пратил кондиционен тренер у Звезда кој доаѓа на 5 јануари и ќе ги спрема све до почеток на следната сезона, Просинечки е одличен фудбалер се надевам ќе се покаже исто така и ко тренер, не читав претходно дали сте спомнале дека Звезда во чест на 20 год. од освојување на Лига на шампиони ќе ги носи истите дресови, искрено се надевам после нова година да гледаме една друга Звезда, прво со домашна титула па понатаму и пласман во Лигата на Шампионите или Лига европа!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Има шпекулации дека ако не платиме за Андрија, Рад може да си го врати и да го продаде на Партизан, е ако ова се случи .... :mad:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.279
Нема ништо од тоа. Калуѓеровиќ не може да се врати назад.

Ќе ви пренесам цитат од денешни „Новости“

- Правно не постоји могућност за то, јер фудбалер није роб, већ радник у клубу - каже наш извор. - Рад може да доведе Звезду на Арбитражу ФСС, али не може да врати играча осим ако црвено бели не раскину уговор са Калуђеровићем, а овај одлучи да потпише за „грађевинаре“. Постоје разна средства да Рад оствари наплату дуга од Звезде, али не и варијанта да врати играча, осим ако тако нешто стоји у уговору.
Е сега зависи од договорот, ма да не веруем дека нашиве се толку глупи да направат некој таков договор.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Калуѓеровиќ не оди никаде останува, што сакат нек пишат не верувам во такво нешто.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.279
Член од
30 декември 2009
Мислења
547
Поени од реакции
149
Имам претчувство дека оваа година завршуваме први и дека одиме у ЛШ

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Ajmo braca srekna neka ni e 2011 i so pouspesna da bide, so poveke trofei ! Pozdrav !

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Ајде среќна нова 2011,во новата да се радуваме на дупла круна,и пласман во лигата на шампионите.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.279
Браќа, Среќна Нова и од мене, и се надевам на дупла круна и играње во Европа.

Епа вака, да кажеме што има ново.

Динамо Москва е заинтересиран за Нинков и нудат 1.5 милион евра за него. Мислам дека треба да се прифати понудата, бидејќи на Нинков му истекува договорот во јануари наредна година, па летово може и да отиде без обесштетување. Ако замине , не треба да се секираме, бидејќи тука е Микиќ, а и младиот Стојковиќ.

Исто така, во наредните денови се очекува да пристигнат Салата и Божиќ, и мислам дека тука треба да се заврши со доаѓањата, а нашиот СД да се позабави малу појќе со продажба на некои „играчи“ како Игњатијевиќ, Ѓорѓевиќ х2, Гума, Блажиќ и остала компанија. Блажиќ веќе побарал раскин на договор, па мислим дека треба да му се излезе у пресрет.

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Sve je pocelo 07.01.1989. Pre 22 leta grupa se sjedinila, snagu objedinila, nek nas dragi Gospod u pobede vodi, MIR BOZJI, HRISTOS SE RODI !

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.279
Најверојатно Салата и Божиќ се нови играчи на Звезда. :)

Супер е ова, конечно стигнаа планираните појачања пред почетокот на припремите, па така Роби ќе има време да ги укомпонира, а уште поважно е дека, ќе го имаме можда најдобриот штоперски пар у ЈСЛ, Ади-Салата.

Сепак, малце ми е криво што не потпишавме со Волков, ма да и со овие што стигнаја до сега, ја сум задоволен.

Сега да се реши проблемот со вишакот играчи и да го заокружиме овој преоден рок.

Kajgana Shop

На врв Bottom