Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Ај да кажеме по некој збор за дневникот.

Вилота се приклучи на припремите и е спремен за игра. ПОБЕДНИК !!! :bravo:

http://www.mondo.rs/s196968/Sport/Fudbal/ZVEZDA-_Milane_dobro_dosao.html

Дејан Миловановиќ е вратен у Београд поради незалагање и кршење на клупските правила. Браво Роби, браво Владане, а сега на ист начин нека постапат со Бригел (поголемо гомно и као човек и као играч од него нема), Ѓорѓевиќ и Гума Богдановиќ.

http://www.mondo.rs/s197050/Fudbal/Lukic-_Niko_nije_iznad_Zvezde_pa_ni_Dejan.html

Слуге режима стеееееееее....

http://www.mondo.rs/s197018/Hronika_i_Drustvo/Dzajin_dribling_za_imovinu.html

А утре ќе има директен пренос од утакмицата со Универзитатеа на СпортКлуб (кој ја има), а за тие што немаме СпортКлуб еве каде:

http://www.myp2p.eu/

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Јас не сум незадоволен со овие две изданија, против Уни Клуж и Стеауа.
Се гледа дека играчите физички се на ниво и дека се доста мотивирани. Роби, пак, се гледа дека е човек на место за тренерската позиција. Сите замерки му беа одлични, се гледа дека во добар смер ја води екипата.

Сеуште се неуиграни, но со тек на време сето ова ќе изгледа подобро.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Играта е од корен сменета, Роби не им дозволува да играат со долги топки, бара стрпливост и со кратки пасови да се освојува простор, ќе видиме како ќе функционира.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
И јас сметам дека ова е подобро него ли оној антифудбал што го гледавме есенва. Повеќе се трча, желбата е огромна, фали уште да се спроведе замислата на Роби на терен.

Е сега, јас сметам (а и многу други) дека одбраната ни е најслаба точка и дека ни фали еден лев бек. Тошиќ е по вокација лев бек, но подобри партии пружа кога игра како штопер, додека на бековската позиција го имаме Рељиќ (Игњатијевиќ е на позајмица) кој искрено залутал у Звезда.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Мислам дек имаме подобра игра со самото доаѓање на Просинечки, додуша то треба да се докаже со самиот почеток на првенството,вчера малце погледав со стеауа второ полувреме и приметив дек одбраната правеше тешки киксови. Мада пријателските мечеви и не треба да се сваќаат толку здраво за готово, зш овде тренерите испробуваат секакви можни варијанти, се со цел да се одбере кој ке игра во прв тим.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Се чека недела и дебито на Жути пред (се надевам) полна Маракана. Противник е Борац Бања Лука, али тоа е најмалу битно.

П.С
robi-marakana.jpg

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
Новиот дрес :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Гледам дека никој не известил дека Ѓорѓевиќ и Трифуновиќ се во Будјонкор... А и со Ади има(ше) некои проблеми, бара трансфер во јуни :jaj:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Aуууууу дресот е феноменален, немам зборови.

Еве некои слики:
7194_DSC_5067.jpg
2zxz6mh.jpg
181972_10150104137348522_201964253521_6261122_7972947_n.jpg

Ади е незадоволен од резултатите на клубот и сака да оди во странство у јуни, а не како што се пишуваше, дека е незадоволен поради тоа што не добил виза.

Еве еден дел од изјавата на Аџиќ, доволно ќе ви се разјасни:

Иза ове приче стоји његов менаџер.
Иначе, колку за информација, менаџерот на Ади има менаџерска агенција преку која ги застапува речиси сите фудбалери од Гана, практично он управува со нивниот фудбал, па можем да замислим со што му ја наполнил главата.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Ретро варијанта....:mist:
Новиот дизајн ме потсеќа на оние стари дресови од златната ера(почеток на 90ите)....:icon_cool
Добри дресови....:bravo:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Ми се допаѓаат новите дресови наскоро,ке мора да се купи,добар потег е ова со новите дресови, можам само да посакам многу успех со нив.
Инаку ова со Ади по малце и ме нервира, тој е еден од најдобрите странски играчи кој игра за ЗВЕЗДА и не треба така лесно да се откажеме од него,али као што сака он да си оди во јуни, ништо од некој добра пара да се земе за него.
По се она што може да се прочита нему мозокот му го испрал неговиот менаџер,као и да е тој има усте 2 години договор.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
хахахах цар!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom