Фан Клуб: Црвена Звезда

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Овај Салата мислам дека е репрезентативец на Словачка,или се лажам?
Кога почнува пролетниот дел?

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Салата е добар играч.Требаше летово да дојде во Динамо,но нешто типот се искурнази, па не го земаа.Плата ли бараше голема или нешто од клубот негов бараа некоја одштета не знам.Знам дека трансферот беше пред реализација,но во оследен момент пропадна.Колку што сум слушал солиден играч и мислам дека ќе ви биде засилување.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Интервју со Роби:
http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:314224-Prosinecki-Angazovanje-Salate-prioritet

Шпанецот не доаѓа, ама по неговиот програм ќе работи кондиционен тренер од Рад, за кој се вели дека е доста квалитетен.

За мене најважен дел е овој:
Na prozivci ćete imati preko 35 igrača, kad ćete skratiti spisak?
- Počećemo svi prvih sedam dana, ali u Budvu vodim 25 igrača. Od starta moramo znati sa čim raspolažemo.
Ова е одлично. Изгледа дека конечно ќе се ослободиме од некои (полу)играчи.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Салта ли е салата ли е историско стана,сигурно доага сега пак може нема да дојде,некој бугарски репрезентативец највероватно ќе е негова замена. Само да ни се опорават Вилотиќ и Михајловиќ, овој вториот колку 2-3 меча дали одигра не се сеќавам добро али покажа и те каков квалитет се примети али немаше среќа, за Вилотиќ знаеме незаменлив,гледаме колку ни фали.

--- надополнето ---

--- надополнето ---

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Ништо од Салата, а како стојат работите и ќе останеме без Божиќ, а и без штопер, благодарение на нашиот способен СД, Иван Аџиќ.

Инаку, денеска е победена Сутјеска со 3-0, а стрелци на головите биле Миловановиќ и Андрија “убица“ Калуѓеровиќ х2.

Според извештаите, не сме играле многу убаво, но тоа е нормално со оглед дека ова е најтешкиот дел од припремите. Исто така, Евандро оставил одличен впечаток, заедно со Вешовиќ, а приметена и голема желба кај играчите, што не беше случај кај претходните двајца тренери.

Ги утегна Роби, тоа ми се свиѓа:)

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Па нели обезбедиле 1милион за појачувања,овој доаѓа оној доаѓа и на крај ко овој Салата,ке читаме потпишал за друг тим.Овој ако е неспособен,а е неспособен Аџиќ нек си фаќа патот.Инаку би се согласил со Никола за желбата кај играчите,па и нормално претходните два тренери беа само фигура на клупата,па највероватно голем дел од играчите и не си ја озбилно сфаќаа работата.
Инаку очекуем далеку подобро издание од Миловановиќ, Тошиќ,Короман, а тек па за Јевтиќ, нормално и од новајлиите да ги оправдаат очекувањата.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Одлични сме во пријателските мечеви, Калуѓеровиќ е во одлична форма , Евандро е одлично засилување, асистент е прва лига, а знае и голови да дава, уште Борха да го видиме како игра, Просинечки рече ќе игра пријателска на припремите во Анталија, сеа не смее нешо не се спремни документите или незнам што, у секој случај, во одлична форма се !!!!

--- надополнето ---

Трифуновиќ пенал промашил.
Ок он не е ни изведувач на пенали му дадоа да шутира пошо врз него беше направен фаулот

--- надополнето ---

Милион обезбедиле а до сега донесоа само двајца ми се чини странци и тој Србинот кој не може да игра за Србија па се задоволи со БиХ. Ама најави Просинечки ново засилување само многу чекаат треба порано да го донесат да се уклопи ос екипата...
Па нели обезбедиле 1милион за појачувања,овој доаѓа оној доаѓа и на крај ко овој Салата,ке читаме потпишал за друг тим.Овој ако е неспособен,а е неспособен Аџиќ нек си фаќа патот.Инаку би се согласил со Никола за желбата кај играчите,па и нормално претходните два тренери беа само фигура на клупата,па највероватно голем дел од играчите и не си ја озбилно сфаќаа работата.
Инаку очекуем далеку подобро издание од Миловановиќ, Тошиќ,Короман, а тек па за Јевтиќ, нормално и од новајлиите да ги оправдаат очекувањата.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ Борха не е физички спремен, затоа не игра. Би требало да игра на наредниве пријателски.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Е слушнав и такво нешто на климатските услови се прилагодувал xD

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
^ Друже, Борха дојде покасно од другите и беше потполно неспремен, и Зиројевиќ кажа дека има уште да работи за да дојде до правата форма.

Излгеда дека Савиќ се враќа на позајмица у Звезда :nenene: . Ебати неспособните, не можат еден штопер асален да донесат, па сега ќе го враќаат Савиќ и тоа на позајмица, зошто ? Ни треба искусен штопер, и треба да биде наш играч, а не позајмен.
Немам ништо против Савиќ, чак што више и ми беше жал што замина, ама ова ми е некако бесмислено и глупо.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Борха и самиот изјави дек не е во форма,на она ниво на кое треба да е али то е нормално за еден нов играч,дај боже сите да не изненади као што не изненади Ади.
И тооооо а у веза со ова ке дојде овој оној,позајмици ми скисна веќе така да не коментирам,само не дриблат, за малку што не кажаа дека и Шекуларац пак ќе заигра:pos2:.

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Borha ke debitire na denesnata prijatelska, ke go vidme i nego so znae, nego kak so citah na sportal mozno e generalkata protiv Juventus da ni bide. Ako e tocna vaa rabota ke bide super ne samo za nas, tuku i za grobljeto ke imat sansa oste nekoj dres da karat ;)

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Победа против Грбаљ од 2-1. Сите голови биле постигнати у прво полувреме, а стрелци за Звезда биле Јевтиќ и младиот Мијаиловиќ. Борха учествувал при постигнувањето на првиот гол, а исто така имал и добро изведен слободен удар.

Ме радуваат добрите игри на Нинков, Мијаиловиќ, Евандро, а еве и сега Јевтиќ кој постигна гол после баш доооолго време.

Мислам дека утре се враќаат од Црна Гора, а на 1 февруари идат во Анталија.

http://novosti.rs/vesti/sport.72.html:316562-Vilotic-na-terenu-u-Antaliji

Добро е ова со Вилота, но ипак неговата болест е сериозна и најубаво ќе биде воопшто да не ја одигра (полу)сезонава, а од лето здравје да почне со редовни тренинзи и од следната сезона полека да почне да игра. Е тек тогаш Роби ќе има слатки маки со штоперите. Вилота, Михајловиќ, Ади, а Ѓорѓевиќ не го рачунам, он сам себе се отпиша.

Kajgana Shop

На врв Bottom