- Член од
- 24 мај 2013
- Мислења
- 138
- Поени од реакции
- 207
И јас го видов истово.Луѓе не ви личат овие на два дела од авион? Додуша мн. на површина се овие...А на првата слика напред ми личи на кабина. Можи и брод да си е. Можи па си правам филмови вака касно...
Teрористички акт има за цел да сврти внимание на јавноста кон некои барања. Ни една терористичка сериозна група со докази не излезе да потврди дека стојат зад летот на малезискиот авион. Не се објавени никакви цели зошто би киднапирале или уништиле авион.Па полека полека и мене ми оди на теорија киднапирање или теророзам, од едноставна причина што ако летал уште 4-5 часа ќе стигнел до кај шо треба да оди. Така ? Радиоврската не се губи туку така, освен ако е оневмозможена лично од пилотот/копилотот, па дури и имало и уште една опција за контакт со ккулата, со притискање на копчето под седиштето на пилотот за слушање на звук што се се случува со кабината. Значи, ако станува збор за тероризам, тогаш тој терорист е добро информиран и знае што прави. Но, ваков патнички авион да слета не некој прометен аеродром во некоја држава, а да не биде заприметен, мноооогу тешко. Да слета на инпровиизрана писта, како на филмојте пак, мноооогу тешко. Така да, не знам поќе шо да мислам.
Да, знам. То го напишав и јас предходно. Секогаш ја превземаат вината доколку има терористички акт и ги кажуваат нивните цели. Ми даде одговор како од учебник. Но целата ситуација станува толку контрадикторна. Еднаш на едно место наоѓаат сигнал, па на сосем друго, па на трето. Не знам, сепак, останува да видиме.Teрористички акт има за цел да сврти внимание на јавноста кон некои барања. Ни една терористичка сериозна група со докази не излезе да потврди дека стојат зад летот на малезискиот авион. Не се објавени никакви цели зошто би киднапирале или уништиле авион.
може многу работи да се, ненадејна експлозија во воздух - се има случувано, киднапирање кое тргна на лошо па авионот се урна далеку од својата рута, соборување по грешка или не од воен авион - брод, дефект на систем за компресија... имаме примери и како ненадејно може да експлодира и биди соборен и падне при киднапирање и да лета сам авионот уште некое време без свесни патници и посадаДа, знам. То го напишав и јас предходно. Секогаш ја превземаат вината доколку има терористички акт и ги кажуваат нивните цели. Ми даде одговор како од учебник. Но целата ситуација станува толку контрадикторна. Еднаш на едно место наоѓаат сигнал, па на сосем друго, па на трето. Не знам, сепак, останува да видиме.
Фино... Што значи немора да значи дека е во вода , може да биде и на копно.U.S. Investigators Suspect Missing Malaysia Airlines Plane Flew On for Hours
Investigators Believe Plane Flew On for Total of Up to Five Hours
Ова е демантирано од официјалните лица од Малезија кои ја водат истрагата. Демантирана е и можноста дека авионот експлодирал во воздух...врз основа на податоците од некој сателит кој ги следел нуклеарните експлозии т.е. тестови што се изведуваат во тој дел. Значи според него, немало никаква експлозија во тој регион. Башка тоа демант и на сателитските снимки од Кина, биле пуштени по грешка...Не знам, многу контрадикторности, ''факти", деманти. Нешто е чудно тука.U.S. Investigators Suspect Missing Malaysia Airlines Plane Flew On for Hours
Investigators Believe Plane Flew On for Total of Up to Five Hours
Ама има и теорија дека авионот е киднапиран и слетан на некое друго место за со него покасно да извршат терористички напад.Teрористички акт има за цел да сврти внимание на јавноста кон некои барања. Ни една терористичка сериозна група со докази не излезе да потврди дека стојат зад летот на малезискиот авион. Не се објавени никакви цели зошто би киднапирале или уништиле авион.
На кое тајно место може да слета па да полета боинг 777?Ама има и теорија дека авионот е киднапиран и слетан на некое друго место за со него покасно да извршат терористички напад.