Исчезна малезиски боинг, лет MH370 со 239 патници

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.588
Поени од реакции
35.405
Aaaaa.... никогаш немаше да ми текне. Туку кажи може да се извади да не го пишува?

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Aaaaa.... никогаш немаше да ми текне. Туку кажи може да се извади да не го пишува?
E da be ja ke se macam na sekoj post taka da pisam haha taman rabota i ti

Inace se trgnuva, sea kje go trgnam :)

Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2

C

cige

Гостин
Мобилните телефони на патниците од исчезнатиот малезиски авион сеуште ѕвонат, но никој не се јавува. Иако на многумина ваквиот факт им е морничав, сепак постои објаснување кое е врзано со мобилните телефони и начинот на кој функционираат мрежите, пишува NBC.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.772
Поени од реакции
11.790
Мобилните телефони на патниците од исчезнатиот малезиски авион сеуште ѕвонат, но никој не се јавува. Иако на многумина ваквиот факт им е морничав, сепак постои објаснување кое е врзано со мобилните телефони и начинот на кој функционираат мрежите, пишува NBC.
:facepalm::facepalm:

Член од
17 јануари 2014
Мислења
593
Поени од реакции
843
MH370 live: Has an IT manager from Chicago found the missing Malaysia Airlines Flight?
This image was found by a man scouring the search area using detailed satellite images

Search: An IT manager from Chicago found this image using detailed satellite imagery

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Не верувам во ова, пошто од толкава војски, морнарици, техники и што си уште не на овој свет, некој ја пронашол едноставно со компјутерска алатка.

M

Mario Gómez

Гостин
http://www.boston.com/news/source/2014/03/report_china_satellite_images_may_show_malaysia_flight_crash.html

Незнам шо очекуваат од кинески сателит, ама ајде. :pos::pos:
This image was found by a man scouring the search area using detailed satellite images

Search: An IT manager from Chicago found this image using detailed satellite imagery

Да бе атлантикот е Охридско езеро и ќе се гледа авионот, овде колку е длабочината, 50 метри?

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Некој овде имаше пишано 37 метри.
Јас, ама тоа беше пред ден-два и таа беше длабочината кај што бараа ТОГАШ. Сега е сменета. Инаку, конечно ја имаме првата солидна трага од авнионот како што викаат од CNN:

Значи, еве го видеото. Најдени се 3 големи парчиња (уште не се знае какви и од што), но се со размери од 13х18, 14x19 и 22х24 МЕТРИ. Колку за споредба, должината на боингот е 64 метри. Малце контрадикторно на теоријата на малезиската војска која кажа дека последен пат го фатила на радар авионот некаде над Strait of Malacca, додека овие парчиња беа најдени во заливот (Gulf of Thailand) поточно овде:

Инаку, ова место се совпаѓало со она писмо кое им го прати тој oil rig worker-от, дека наводно го видел авионот како гори. Eве ги координатите.
Последната порака која стигнала од авионот пред да се сруши била: "All right, good night."

Ваљда до утре ќе се реши мистеријава :/[DOUBLEPOST=1394666345][/DOUBLEPOST]Го апдејтнав мојот пост погоре, со црвено се новостите.[DOUBLEPOST=1394673531][/DOUBLEPOST]Пред 11 минути, авиони на Малезиската војска се упатија кон местото за кое се верува дека се најдени остатоци (од авионот). За потсетување, остатоците се со димензии 13х18, 14x19 и 22х24 метри, а боинг 64 метри.

Не памтам кога сум бил вака возбуден последен пат :D Утре сум на факс и ми се спие, ама многу ме интересира што се остатоциве! Ќе следам уште некое време па ако има нешто битно ќе пишам овде.[DOUBLEPOST=1394674057][/DOUBLEPOST]

Првата слика се координати дадени од човекот од Нов Зеланд кој наводно го видел авионот како гори, а втората слика се координатите каде се забележани големите парчиња на debris.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom