Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас да сум ко кладилниците тебе ќе те вработамЈас ја изиграв 1 затоа не изгубивме..колку е убаво вака..сега следната со Торино X2 ќе ја изиграм и ќе победиме ..ич да не се секирате
Дали Д`Амбросио има барем изиграно за Интер на друг натпревар освен против Јуве?
Врска немаш со овие мислењата твој никакви, било кој играч да дојди во Интер моментално е истата прича и Роналдо да го земите со Меси истото ќе се случи. Икарди на пример и тој ко свинче е здебелен па да не почнувам за останатите. Ако D'Ambrosio беше лош играч немаше цела италијанска 4ка да трча по него да не спомнувам плус дека беше повреден, а оти идиотот тренер ваш не го игра то не е до него проблем коќе видиш дека на клупа ги држи ковачич,хернанес само за Камби да игра и Кузманович заеби. И кој се тие сите шо идат од Торино? Черчи веќе 2 сезони ги игра на ниво и моментално за Нагатомо, Џонатан го измисли фудбалот и најако е то шо поќе клубој го сакат, Имобиле ова сезона е десет пати подобар од вашиот Дон Жуан тако звани Икарди така да .... А за гомез сакај го мрази го цела статистика е на негова страна.ГО немам видено да влези..како што го заприметив тој Амбросиа има одпојќе кило на него и треба да ослаби ако сака да биди нормален фудбалер а не да се тркала по теренот,па овај Девиланегл ме убедуваше дека е добар играч..сите што идат од Торино за него се добри играчи, ај ќе го видиме овај Черчи кај ќе направи трансфер, веројатно како онаа пичката Гомез што замина во Металист