Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај да се вратиме во сегашноста.... Ливерпул 4то, тимот на Мојс 7мо![]()
5 страни уназад ја ке читам као некој се договара за мал фудбал... за случајно некој успат да не спомне нешто на оваа тема.. извини модератору, админ кој .... и да сиОва е. Џену, не знам дали се инаети или не...али ова е целата поента. Ние, надвор од Енглеска, ќе си гледаме.
Јас не можам да сфатам како може да ве мрзи една страна поназад да свртите и да прочитате, случајно некој нешто да не пишал.
као сите да се џаболебари па да имаат време секој ебан пост да го прочитаат5 страни уназад ја ке читам као некој се договара за мал фудбал... за случајно некој успат да не спомне нешто на оваа тема.. извини модератору, админ кој .... и да си
Како сериски силувач е
него не можам да те цитирам за постот за дека крш е на СК, се согласувам, уште да додадам дека резолуцијата на СК каналите е негде 300 х 400 (барем на близу на другиве оператори не знам), мислам ок е, 2014 година сме, технологијата оди напред, не гледам телевизија на саатче за на рака. Подобро со HDMI кабел да го поврзеш пцто со телевизорот, барем нема да добиеш од оние грдине коцкички што треперат.
5 страни уназад ја ке читам као некој се договара за мал фудбал... за случајно некој успат да не спомне нешто на оваа тема.. извини модератору, админ кој .... и да си
као сите да се џаболебари па да имаат време секој ебан пост да го прочитаат
Господ сум.[DOUBLEPOST=1393062997][/DOUBLEPOST]
Што да правам што не работам, не студирам и не излагам![]()
Си слушнал за часовни зони?Па туку пишува 3 PM на веста од официјалната страна на ПЛ ,не се секирајте тие од 4 ќе ги даваат![]()
Си слушнал за часовни зони?