Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај да се вратиме во сегашноста.... Ливерпул 4то, тимот на Мојс 7мо :P

Ова е. Џену, не знам дали се инаети или не...али ова е целата поента. Ние, надвор од Енглеска, ќе си гледаме.

Јас не можам да сфатам како може да ве мрзи една страна поназад да свртите и да прочитате, случајно некој нешто да не пишал.
5 страни уназад ја ке читам као некој се договара за мал фудбал... за случајно некој успат да не спомне нешто на оваа тема.. извини модератору, админ кој .... и да си

1947725_949527965087420_945694559_n.jpg

5 страни уназад ја ке читам као некој се договара за мал фудбал... за случајно некој успат да не спомне нешто на оваа тема.. извини модератору, админ кој .... и да си
као сите да се џаболебари па да имаат време секој ебан пост да го прочитаат

Како сериски силувач е :ROFLMAO:

него не можам да те цитирам за постот за дека крш е на СК, се согласувам, уште да додадам дека резолуцијата на СК каналите е негде 300 х 400 (барем на близу на другиве оператори не знам), мислам ок е, 2014 година сме, технологијата оди напред, не гледам телевизија на саатче за на рака. Подобро со HDMI кабел да го поврзеш пцто со телевизорот, барем нема да добиеш од оние грдине коцкички што треперат.

Тотал има сите 3 канали во HD

Господ сум.[DOUBLEPOST=1393062997][/DOUBLEPOST]
као сите да се џаболебари па да имаат време секој ебан пост да го прочитаат

Што да правам што не работам, не студирам и не излагам :unsure:

Господ сум.[DOUBLEPOST=1393062997][/DOUBLEPOST]

Што да правам што не работам, не студирам и не излагам :unsure:

Ццц...ќе му даеш на човек сила ( mod на форум :D ), одма Господ си мисли дека е...па и мрза како капак на се :(

Па туку пишува 3 PM на веста од официјалната страна на ПЛ ,не се секирајте тие од 4 ќе ги даваат :)

Па туку пишува 3 PM на веста од официјалната страна на ПЛ ,не се секирајте тие од 4 ќе ги даваат :)
Си слушнал за часовни зони?

Сега кога ќе почнат сите дерби утакмици, да ги пукаат во 4 саат....

Челзи
Lineup: P. Čech, J. Terry, G. Cahill, B. Ivanović, Azpilicueta. F. Lampard, Willian, N. Matić, E. Hazard, Oscar, S. Eto'o
Substitutes: A. Cole, Ramires, Fernando Torres, A. Schürrle, Mohamed Salah, D. Ba, M. Schwarzer

Евертон
Lineup: T. Howard, P. Jagielka, L. Baines, S. Distin, S. Pienaar, G. Barry, L. Osman, S. Coleman, J. McCarthy, K. Mirallas, L. Traoré
Substitutes: Joel Robles, T. Hibbert, A. McGeady, Gerard Deulofeu, S. Naismith, R. Barkley, J. Stones

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom