Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Фановите на Јунајтед нека не ги засега ова бидејќи и онака од следната сезона повеќето натпревари ќе ги играат во недела :icon_lol:. Можеби и нас не очекува истото но ние ќе почекаме до мај :D

Фановите на Јунајтед нека не ги засега ова бидејќи и онака од следната сезона повеќето натпревари ќе ги играат во недела :icon_lol:. Можеби и нас не очекува истото но ние ќе почекаме до мај :D
Нас најверојатно и нема да не земат во предвид кога ќе го прават распоредот. А најверојатно ни вас :D

Just read I had a 'bust up' in training today! That's news to me! Anyway....who would mess with Flamini? #Nutter

Flam was not happy when I walked on the bus tonight! Sorry mate I promise to never disagree with you again!! #Angry
BhBeUdKIIAEu3JG.jpg

Слушнавте за новистите, утакмиците од 16 часот премиер лига нема да се прикажуваат на ТВ нови правила нешто... има некој инфо ?

Слушнавте за новистите, утакмиците од 16 часот премиер лига нема да се прикажуваат на ТВ нови правила нешто... има некој инфо ?
Абе те излажал некој сигурно.

Руски стимови ке има 1200% ,а ова е гарант некоја заебанција на СК ,прекршиле договор или сл.
А и на СС и БТсп нема натпревари од 4

Абе убаво пишува во FAQ дека во Англија не се пренесува за да не седат дома навивачите туку да одат на стадиони

Ова е. Џену, не знам дали се инаети или не...али ова е целата поента. Ние, надвор од Енглеска, ќе си гледаме.

Јас не можам да сфатам како може да ве мрзи една страна поназад да свртите и да прочитате, случајно некој нешто да не пишал.

Ама Сања го смируваше Џеки на сликите, инаку ќе го рѓосаше Фламчо како таксистот што имал капа од кокошките :нинџ:

Ама Сања го смируваше Џеки на сликите, инаку ќе го рѓосаше Фламчо како таксистот што имал капа од кокошките :нинџ:

Ко на Чави и Иниеста што им се пушти.....или бетер? :unsure:

Ќе си има бе, немајте гајле. Ако не СпортКлуб, сигурно ќе се најде некој друг што ќе емитува ПЛ.
Ја па да бидам искрен, најубаво ми е на стримој заради рускиве коментатори кои се нешто најубо шо му се десило на фудбалот во последно време. Кома ипол. И плус учиш руски.:cool:

Иначе и бугарските Диема и Нова Спорт нема да пренесуваат утре ПЛ од 4, дефинитивно има некој курац. (n)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom