HristijanWR10
Bryan Kearney
- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 10.767
- Поени од реакции
- 20.491
Passenalвади го Раул Гарсија, нека влезе маестро Диего!!
Passes completed in the second half: Bayern Munich: 328 Arsenal: 17
Passenalвади го Раул Гарсија, нека влезе маестро Диего!!
Passes completed in the second half: Bayern Munich: 328 Arsenal: 17
Шизик, нели немаше двојки да бидат вечерва?via fb: According to the BBC Sport website, between the start of the second half and the 60 minute mark, Arsenal had just 9.5% of the possession. That's abysmal. 10 Man "Parked Bus" Chelsea had more than that in the Nou Camp in 2012. So much for "Passenal".
Ај така нека биде.Прв стигна до топката Робен, затоа е прекршок, затоа е пенал.
Дали ке ја стигнеше топката Робен ако не го собореше Војче, не знам. Пенал чист како солза, црвен можеби не требаше да покаже, жолт да, со оглед на тоа дека и на Боатенг му прогледа низ прсти за нешто што секако требаше да биде жолт картон.
Не само тоа, искусни биле во Лига на Шампиони, Атлетико немале да знаат каде им е главата...Нема везе што Милан не може да ги тепа Сасуоло во првенство и што на полусезона има 100 порази и што нема да види Европа следната сезона, битно они во ЛШ стандардно добро играат.![]()
Богами и ја да ја удрам со глава така како Диего Коста нема да знам каде ми е главата.Не само тоа, искусни биле во Лига на Шампиони, Атлетико немале да знаат каде им е главата...
![]()
Исто им се фаќа. И овака примија 2. Секако си ги пакуваат куферите.Свесни сте колку гола ќе примеше Арсенал ако не играше вака во второ?