Forrest Gump
низа1
- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 7.038
- Поени од реакции
- 29.619
Нему државата му гори, он тука нешо демек пее. Дома мали, дома!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

.
Да, Лукијан е доста повеќе лош во живо ,требаше Жељко да го земе во негови раце, он одма го фати каде прави грешки.Измеѓу Лукијан и Харис, Харис е подобар.......![]()
Кој високо лета, ниско паѓа! Си заслужи Емина!
Нека се спушти малку, доста леташе во облаци.
Да се разбереме, шоуто се вика Икс Фактор АДРИА и е регионално шоу, а не српско, само се организира во Белград. Зборувањето на македонски јазик не е промовирање непотребен патриотизам, туку нешто сосема нормално со оглед на тоа дека и македонска телевизија учествува во организацијата т.е пренесувањето. Кога го најавуваат шоуто велат само на ТВ ПИНК и ТВ СИТЕЛ, така што сосема е нормално Снеже да зборува на македонски, а Калиопи бидејќи е гостин може и на кинески да зборува, тоа си е веќе нејзин избор.Па не е она Снеже да промовира непотребен патриотизам на српско музичко шоу.
Даниел пее многу лесно, дури на моменти изгледа како да не се труди воопшто, оваа вечер не ме фасцинираше нешто посебно ама како и да е имаше меѓу подобрите настапи. И дефинитивно мора да си го прибере јазикот додека збори и пее, не го можам. Еве се спремам на ФБ да му пишам. И дај стварно нека не филозофира, нека земе некој курс за изразување. Некако додека збори цело време стрепам дека ќе лупне некоја глупост (и никад не ме разочарува тука) И дека си го сакам трема ме фаќа кога збори.