- Член од
- 18 април 2010
- Мислења
- 2.662
- Поени од реакции
- 3.573
?????
Pesnata si nemashe vrska so originalot, ok aj Daniel sakal malku svoja da ja napravi ama vrska si nemashe. Glasot ne mu lezheshe za taa pesna. Negoviot glas e nekako mnogu 'vesel'.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па мора да биде како оригиналот ? Даниел 3 пати подобро ја испеа од оригиналот.?????
Pesnata si nemashe vrska so originalot, ok aj Daniel sakal malku svoja da ja napravi ama vrska si nemashe. Glasot ne mu lezheshe za taa pesna. Negoviot glas e nekako mnogu 'vesel'.
Никаде не пишува дека мора исто како оригиналот да ја испее, баш напротив, жирито ги фали кога песните ги пејат на свој начин, а ги критикува кога пробуваат да го имитираат оригиналниот артист на песната.?????
@Зајче .... Харис излезе.....![]()
Некој имал бурна ноќ во апартманот......![]()
Следна за испаѓање Тамара плис!!! Вечерва најдобри Даниел и Илма. Маид послаб од претходниот пат но сепак добар, Илма стандард а Даниел што подобар и подобар во секоја емисија. Алекса одличен вечерва исто и смејте се колку сакате ама Чато беше добар вечерва. Баш оваа вечер се виде дека се потрудил и не заслужи баш да излезе вечерва но како и да е, меѓу него и Лукијан и ја би го избрала Лукијан. Можеби вечерва не беше ништо посебно но дечкото има потенцијал и тоа голем само некако изгубен е не може да се снајде. Александра со секој настап ја губи својата харизма се повеќе и ова веќе не е истата Александра. Тамара одамна веќе станала неприметна, можеби во пеењето се подобрила ама има нешто одбивно во неа, нула харизма. Многу е антипатична и безволна, заспана некако. Докторите ми се најдосадни. Па според мене, следни за испаѓање Тамара, Александра или Докторите.
Аиии ВендиСрпски водител го праша Даниел Кајмакоски: Колку сакаш да ти го натрескам или не?
после 1:00
http://www.youtube.com/watch?v=AXfocQnK_AE
Аиии Венди
Туку на Јутуб ја има цела епизода од емисијава.... неможам да најдам?![]()
Еми суњѓер вечерва е емисијата,догледај го видеотоАиии Венди
Туку на Јутуб ја има цела епизода од емисијава.... неможам да најдам?![]()