Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
1655966_10152637108754937_141687783_n.jpg

Некој имал бурна ноќ во апартманот......:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

?????
Pesnata si nemashe vrska so originalot, ok aj Daniel sakal malku svoja da ja napravi ama vrska si nemashe. Glasot ne mu lezheshe za taa pesna. Negoviot glas e nekako mnogu 'vesel'.
Па мора да биде како оригиналот ? Даниел 3 пати подобро ја испеа од оригиналот.

Гласот не му лежел,весел му бил,тресеш глупости.

?????
Pesnata si nemashe vrska so originalot, ok aj Daniel sakal malku svoja da ja napravi ama vrska si nemashe. Glasot ne mu lezheshe za taa pesna. Negoviot glas e nekako mnogu 'vesel'.
Никаде не пишува дека мора исто како оригиналот да ја испее, баш напротив, жирито ги фали кога песните ги пејат на свој начин, а ги критикува кога пробуваат да го имитираат оригиналниот артист на песната.
А ако музиката не ти имала врска со оригиналот, тоа Жељко ти е крив, он го прави аранжманот.

Da, takov mu e glasot.
Wake Me Up ja ispea 100 pati podobro.

I Counting Stars poradi toa ne mu bese naj naj.

Вкус е во прашање околу тоа, зошто мене баш гласот на Даниел ми беше усогласен со матрицата. Досега најдобро издание по Counting Stars и Red.

@Зајче .... Харис излезе..... :vozbud:

Ооооо конечнооо, фала Богу значи. Сепак добро ќе беше да излезеше Лукијан, а следниот пат овој :D
Ама сеа чекај да смислам што да ме частиш :D

За вчера, да си кажам што имам да кажам.
Тамара просечна, не ме воодушеви како што го воодушеви жирито.
Даниел добар беше, Hurts ми се омилени зашто се така мрачни, а Даниел си ја донесе на свој начин. Сепак не беше подобар од оригиналот.
Лукијан катастрофа, ич не ми се допаѓа ни како пее, ни како изгледа и ми станува одбивен. А тоа со Х-то што му го кажа Жељко јас го зборам од почеток. All of me кога ја пееше неможев да го слушам. За Recovery да не зборам. Требаше да испадне вчера.
Харис добар беше вчера, ама сепак мерак ми е што излезе.
Илма си грми со гласот.
Маид добар си беше, среќа не се дереше многу.
Алекса не ми се допадна вчера и он го имаше тоа Х-то пред секој стих и лошо звучеше. И тоа со очите не му го разбрав, као нешто премногу беше влезен во песната и многу му беше јако?
Доктори супер беа, се повеќе ми се допаѓаат, бидејќи почна да им се дава шанса на сите да се покажат.
Александра не ми се допадна зашто многу пробуваше да биде кој Ејми, место да си го искористи нејзиниот јак глас.[DOUBLEPOST=1392817130][/DOUBLEPOST]И ќе заборавев, многу ми е мерак што Емина се најде во ваква ситуација.
Она била најдобар ментор, затоа никој не испаднал од кај неа. Оф кутрата. Баш ми беше драго што плачеше вчера. Се надевам и следната емисија ќе плаче

Следна за испаѓање Тамара плис!!! Вечерва најдобри Даниел и Илма. Маид послаб од претходниот пат но сепак добар, Илма стандард а Даниел што подобар и подобар во секоја емисија. Алекса одличен вечерва исто и смејте се колку сакате ама Чато беше добар вечерва. Баш оваа вечер се виде дека се потрудил и не заслужи баш да излезе вечерва но како и да е, меѓу него и Лукијан и ја би го избрала Лукијан. Можеби вечерва не беше ништо посебно но дечкото има потенцијал и тоа голем само некако изгубен е не може да се снајде. Александра со секој настап ја губи својата харизма се повеќе и ова веќе не е истата Александра. Тамара одамна веќе станала неприметна, можеби во пеењето се подобрила ама има нешто одбивно во неа, нула харизма. Многу е антипатична и безволна, заспана некако. Докторите ми се најдосадни. Па според мене, следни за испаѓање Тамара, Александра или Докторите.

Тамара никако не заслужува да отпадни бидејќи го има најдобриот глас според мене и треба да победи.Александра иако на многумина им е антипатична мене ми е супер а и има прекрасен глас.Докторите се се подобри со секој настап.

А инаку да си го кажам мислењето и за останатите
Даниел си пее одлично нема тука што да се коментира
Лукијан пее лошо и треба да испадне
Алекса исто така
Маид не е толку лош но многу ме иритира кога ќе почни да се дери,ушите ме болат од што е грдо
Илма е предобра

Аиии Венди :love:

Туку на Јутуб ја има цела епизода од емисијава.... неможам да најдам? :)

Вчера е објавено видеово а на него пишува промо, така да емисијава сеуште не е емитувана.

Вчера не гледав заради ЛШ, ама гледам Даниел супер испеал. Според мене послем ред ова му беше најдобар настап. Не му го сваќам она со јазикот, ко да му беше исушена устата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom