- Член од
- 26 август 2009
- Мислења
- 1.880
- Поени од реакции
- 2.258
На Реал моментално а и лани не му треба ниеден играч освен напаѓач, средината си е добра. Не знам каков екстра средњак очекуваш ама како игра Модрич дури и Озил да го вратат ќе седи на клупа а не пак Иско. Поентата е дека ниту Реал ниту Карло а посебно Перез нема така лесно да се откажат од Иско...кажав дека е поливалентен играч и дека може секаде да игра па дури и последен за врска. Неможе секој трансфер период да менуваш пола тим така ништо не си направил.
А и смешно ми е, на почетокот имаше коментари Иско најдобар аау ауу, сега откако добива помалку шанса абе не го бива дајте подобар, а ако збрца некој гол во наредните утакмици пак ќе свршуваат на него. Секогаш е така, со Ди Марија со Модрич беше така со Пепе и Рамос па дури и Лопез го хејтаат само затоа што не е Икер.
Последната изјава на Карло во врска со Иско е јас не сум слуга на никој играч јас сум тренер на Реал, што е едно големо фак оф спрема Иско. Го заболе него дали бил шпанец или следниот Меси. Иско на почетокот на сезоната го искористи тој хаос што го направи Анчелоти и збрца 4-5 гола само заради тоа што беше себичен и гледаше да шутира од секоја ситуација. Роналдо секогаш отвора простор така да овој си го искористи. Али после дојде падот на форма, не влегуваа толку лесно топките во голот, себичноста му растеше со секој натпревар, само дриблаше без везе и тотално се изгуби.
Иско кај Карло никогаш нема да се изнаигра. Гледате дека нему му фалеше Ди Марија како последен играч за да ја формира тројката во средина. Таму беше и Иско али не фати место само поради тоа што нема ни м од мидфилдер. Типот е напаѓачки ориентиран додека Карло очекуваше средњак па затоа и бидна што бидна. Како што гледам во последно време нема никакво подобрување, стана замена за Бензема

Што да се каже повеќе. Иско е новиот Иниеста само без визија, тактичка поставеност и милион други квалитети кои ги нема. Перез појма нема што купува. Ајде Бејл се носи некако бидејќи е крило/напаѓач али за средњаци појма нема. Среќа што Чаби е шпанец иначе и без него ќе бевме.