Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Само Рамос и Пепе имат закана да не играат..
Иначе дај нека ги казнат сега без публика 3 меча у лигата ради упаљачот на ЦР у главата

Они не прават жолти по 5-0 вкупен резултат негатива, ние три успеавме да напраиме. Свака им част.

Ce igra Ronaldo finale? Da ne ima zolt?

Ќе игра. Само Рамос е под опасност. Ама ќе го извади на полувреме сигурно, чим Начо се загреваше.

Иначе и овја Раул Гарсија какво гомно станал, страшно!

Може ли некој да ми стаи клипови од двата гола пошто фатив од 30 минути ?

Два пенала, двата лево, едниот средина/горе едниот прилично доле... Ниеден клип нема боље да ти долови :P

Колку е западнат Иско со формава..

Проблемот со Иско е тоа што како за мидфилдер е превише себичен. Е сеа се надевам дека себичноста е во прашање и кај неговата креативност бидејќи самиот факт дека нема ниедна асистенција по земја за Роналдо, притоа Роналдо ти е најдобриот фудбалер кој утрчува на празен простор, кажува многу.
Мислам дека се заебавме со тој трансфер и дека тој е далеку од добар фудбалер, барем за стандардот на Реал. Единствено што се кажува за него моментално е тоа дека во иднина ќе стане класа играч, но моментално не ги исполнува очекувањата. За разлика од него Хесе е далеку позрел и поинтелигентен а е помлад од него а сега веќе и му го зема местото, стартува пред него скоро секогаш. Иско ќе мора да поработи на некој сегмент во играта, сега за сега е замена за Бензема. Далеку е од ефикасна лажна деветка бидејќи само Меси го прави тоа добро другите се срање, така да ќе треба да работи како играч во средината.
Незнам што им е планот со него, али најверојатно ќе го шитнат на лето, што и не ми е криво ама баш ич, според мене фејл трансфер, макар добил златна топка во иднина со или без Реал.

Незнам што им е планот со него, али најверојатно ќе го шитнат на лето, што и не ми е криво ама баш ич, според мене фејл трансфер, макар добил златна топка во иднина со или без Реал.
Перез ќе шитне негов трансфер :pos:
Да беше така Бензема до сега 3 пати ќе го продадеа, а плус Иско е Шпанец. Неговото време во Реал не е уште почнато не пак да заврши. Перез прави млада генерација која ќе треба да биде носител во иднина и полека полека се поклопуваат коцките.
Точно е дека моментално е паднат во форма ама нека ти текне кој го вадеше Реал напочеток на сезона и како играше тогаш.

Перез ќе шитне негов трансфер :pos:
Да беше така Бензема до сега 3 пати ќе го продадеа, а плус Иско е Шпанец. Неговото време во Реал не е уште почнато не пак да заврши. Перез прави млада генерација која ќе треба да биде носител во иднина и полека полека се поклопуваат коцките.
Точно е дека моментално е паднат во форма ама нека ти текне кој го вадеше Реал напочеток на сезона и како играше тогаш.

Е па или него или Карло треба да го шутне. Во ваква формација нема место за него.

Ич да нема место само дрибла. Моментално Бејл или Роналдо на клупа кој сака нека си одбере сам, хесе обавезно прва.

Инаку Реал е единствен тим што успеал да се пласира во финале во купот притоа да не прими ниту еден гол.

Ич да нема место само дрибла. Моментално Бејл или Роналдо на клупа кој сака нека си одбере сам, хесе обавезно прва.

Инаку Реал е единствен тим што успеал да се пласира во финале во купот притоа да не прими ниту еден гол.

и да го освои без примен гол :D

Е па или него или Карло треба да го шутне. Во ваква формација нема место за него.

A кој вика дека Карло цело време 4-3-3 ќе игра,некогаш ќе треба друга тактика да се игра, ќе се ротираат играчи, недај боже да се повреди некој...плус Иско може да игра на повеќе позиции на теренот, се во свое време.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom