Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
A кој вика дека Карло цело време 4-3-3 ќе игра,некогаш ќе треба друга тактика да се игра, ќе се ротираат играчи, недај боже да се повреди некој...плус Иско може да игра на повеќе позиции на теренот, се во свое време.
Тоа во зависност од резултатите ама ако продолжат вака и ако освојат титула тешко дека Карло специјално за него би сменал формација. Ако сака да успее тој треба да се прилагоди на формацијава, ама како средњак не како лажна деветка. Има талент детето ама све ми се лини дека на лето ќе купат уште еден екстра срењак а овој ќе лета

Екстра е само Силва. Тој да дојде во Мадрид и незнам.

Тоа во зависност од резултатите ама ако продолжат вака и ако освојат титула тешко дека Карло специјално за него би сменал формација. Ако сака да успее тој треба да се прилагоди на формацијава, ама како средњак не како лажна деветка. Има талент детето ама све ми се лини дека на лето ќе купат уште еден екстра срењак а овој ќе лета

На Реал моментално а и лани не му треба ниеден играч освен напаѓач, средината си е добра. Не знам каков екстра средњак очекуваш ама како игра Модрич дури и Озил да го вратат ќе седи на клупа а не пак Иско. Поентата е дека ниту Реал ниту Карло а посебно Перез нема така лесно да се откажат од Иско...кажав дека е поливалентен играч и дека може секаде да игра па дури и последен за врска. Неможе секој трансфер период да менуваш пола тим така ништо не си направил.
А и смешно ми е, на почетокот имаше коментари Иско најдобар аау ауу, сега откако добива помалку шанса абе не го бива дајте подобар, а ако збрца некој гол во наредните утакмици пак ќе свршуваат на него. Секогаш е така, со Ди Марија со Модрич беше така со Пепе и Рамос па дури и Лопез го хејтаат само затоа што не е Икер.

за ваква формација Видал или Гундоган(ако не биде повреден или надвор од форма до на лето)
Може нешто вакво на пример со Силва.
----Чаб---Мод----
-------Сил--------
Хес----------Рон
------арбелоа или некој друг----

На Реал моментално а и лани не му треба ниеден играч освен напаѓач, средината си е добра. Не знам каков екстра средњак очекуваш ама како игра Модрич дури и Озил да го вратат ќе седи на клупа а не пак Иско. Поентата е дека ниту Реал ниту Карло а посебно Перез нема така лесно да се откажат од Иско...кажав дека е поливалентен играч и дека може секаде да игра па дури и последен за врска. Неможе секој трансфер период да менуваш пола тим така ништо не си направил.
А и смешно ми е, на почетокот имаше коментари Иско најдобар аау ауу, сега откако добива помалку шанса абе не го бива дајте подобар, а ако збрца некој гол во наредните утакмици пак ќе свршуваат на него. Секогаш е така, со Ди Марија со Модрич беше така со Пепе и Рамос па дури и Лопез го хејтаат само затоа што не е Икер.

Е па тие 3-4 утакмици што ги изигра на почетокот ветуваше, ама и на тие утакмици само голови даваше ни една асистенција не напрај. После едно 2-3 месеци со играч помалку игравме што очекуваш да го фалиме? Јас не реков дека е лош играч, напротив млад е може да го биде ама неговата позиција ја нема во тактиките на Карло а за лажна 9ка не го бива. Единствено може нема да го продадат зашто е Шпанец ама никаква корист нема да има ни тој ни Реал ако продолжи со вакви игри.

Маестро Карло... еј не мислев дека со млади и добри играчи можи да постави перфектна тактика(мислев че се изгуби џоа Шустер). Посебно со замената на Рамос се виде дека утакмицата полека полека завршува, а најмногу ме бендиса што кога че втрчаа Карвахал и Арбелоа напред, Илара се повлекуваше како трет штопер. Нешто као Баерн лани Густаво назад трет штопер, Алаба мидфилдер. Ме бендиста што и Икер осети една статива и една бомба(што добро ја спречи) .
ТРОЈНА!

Бомбата Икер што ја одбрани е за пофалба. Ја заборавив. Инаку Карвахал има потенцијал да стане најдобриот десен бек во светот.

Може нешто вакво на пример со Силва.
----Чаб---Мод----
-------Сил--------
Хес----------Рон
------арбелоа или некој друг----

Премногу отворени ќе сме вака а и премногу креативци некако, крај Модрич и Алонсо треба некој што знае да покрива а истовремено и е добар со топка

За кого игра овај бе? :facepalm:

YC0jVJp.png

Средниот ред со Чаби Модрич и Ди Мариа моментално е незаменлива, да не зборам предвреме ама со ваква форма на сите тројца и пресингот што го врши марица, барса ќе го прима како арсенал од ливерпул :D

Средниот ред со Чаби Модрич и Ди Мариа моментално е незаменлива, да не зборам предвреме ама со ваква форма на сите тројца и пресингот што го врши марица, барса ќе го прима како арсенал од ливерпул :D

Еј, еј.. без вреѓање..

.. ама па што да се прави. :ROFLMAO:

Инаку, морам да признаам дека ми е прав ќеф да ги гледам Модрич и Ди Мариа. Поготово Ди Мариа бидејќи незнам зошто од секогаш ми бил еден од оние играчи кој сум ги сакал поради ниедна посебна причина, а со доаѓањето на Бејл мислев дека може да отиде во надолна линија целата негова година..

.. напротив, дечкото баш ви докажа и вам и на сите кој борец е и многу ми е мерак за него. Само така продужете! :)

Тие што го пропуштија натпреварот, нека си пуштат Аренаспорт 1 :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom