Уф ја па мислев ја сум баксуз кога види го оваНе знам, што веќе да пишам, за да фатам али малер ме тепа од минатиот ноември па се до сега.
Нема да ги колнам којзнае колку, само скромно ќе им посакам:
ВБА - нека испаднат сеознава, па другата ако можат и нека се вратат, криво ми е шо јас се најдов да ги спасувам, ама ајде глупа логика моја...
Ман Сити - нека завршат позади Челзи сезонава. Па и следните неколку сезони.
Ман. Утд - нека останат таму каде што се моментално, цела сезона.
![]()
cccc koga te nejke srekjata druze , nemozes protiv neaНе знам, што веќе да пишам, за да фатам али малер ме тепа од минатиот ноември па се до сега.
Нема да ги колнам којзнае колку, само скромно ќе им посакам:
ВБА - нека испаднат сеознава, па другата ако можат и нека се вратат, криво ми е шо јас се најдов да ги спасувам, ама ајде глупа логика моја...
Ман Сити - нека завршат позади Челзи сезонава. Па и следните неколку сезони.
Ман. Утд - нека останат таму каде што се моментално, цела сезона.
![]()
Не бива и така брат,и јас пробав неколку пати со 30 утакмици и неќе.Ќе се најде некоја утепана што ќе те поебе,боље играј 4 од 5 5+ ако мислиш да си играш по 20че и имаш поголеми шанси да добиеш него ли да бркаш 30ки,добивката ти е иста.Севиља со хенди +3ми зема 70еври , за шлаг на тортата Индијана ми зеде се што остана ... толку , RIP online betting... се гледаме у некој други подобри времиња ... одиме со стратегија 30 утакмици 2+ у моцарт за минимална уплата секој ден.....
Не ми е поентата профит веќе друже, изгубив надеж, верба дека може да се направи некоја пара од ова гомно... само рекреација веќе. Денес пишав 10 утакмици 2-4 гола .. за 20 носи 1000 ...Не бива и така брат,и јас пробав неколку пати со 30 утакмици и неќе.Ќе се најде некоја утепана што ќе те поебе,боље играј 4 од 5 5+ ако мислиш да си играш по 20че и имаш поголеми шанси да добиеш него ли да бркаш 30ки,добивката ти е иста.