Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Да продолжиме и денес, Фишер води 6-2 и 2-1 со брејк, губи 3-6 2-6 од факинг Пеџа Крстин. Да видиме до каде ќе оди серијата :vozbud:

Да продолжиме и денес, Фишер води 6-2 и 2-1 со брејк, губи 3-6 2-6 од факинг Пеџа Крстин. Да видиме до каде ќе оди серијата :vozbud:

На 2-2 имаше доста добра пауза на резултати едно 5-10 минути секако. И претпоставив дека има повреда, и си викам гледај сега како 2 сета ги губи одма. :D

На 2-2 имаше доста добра пауза на резултати едно 5-10 минути секако. И претпоставив дека има повреда, и си викам гледај сега како 2 сета ги губи одма. :D

Ма гром да го акне, што не предал да му се намочам у тоа неспособниот.

Сити бе ѓраждани сељачки... На двознак ли ќе ме ебете бе сто години немате пораз вечер ли мораше , последниот бет слип од викендот ги чекав уште овие да ублажем бол .... На друг слип Емполи-Палермо ја ловам XуX Сити 0-2 гола и паѓам на Виљареал 1у1... и сега пак ќе се вадам на ЕнБиЕј како секогаш :cool: .......

Истомин. прв на серва и пак не поведи со 5 гема , туку со 4 разлика со два брејка . Гомно комунистичко .

Денеска продолжуваме... Белучи губи 2-0 во сетови од некој си ебен Јапонец кој прв пат у животот гледа земја. :vozbud: Се осеќам awesome, сакам што подолго да трае серијава, баш добар филинг е ова. :vozbud:

Лацио - Беласица до 19 години Виареџио куп
Ги играм 4+, тие кутрите едвај турнаја 1 гол во 85та :facepalm:

Па ние овде од форум да се собериме 11 души ќе му дајме 3 гола на Беласица :rolleyes:

Лацио - Беласица до 19 години Виареџио куп
Ги играм 4+, тие кутрите едвај турнаја 1 гол во 85та :facepalm:

Па ние овде од форум да се собериме 11 души ќе му дајме 3 гола на Беласица :rolleyes:

Два пенали промашиле Лацио...

Два пенали промашиле Лацио...

Не промашиле туку одбрани голманот :) .. и уште 5-6 пати бранеше како мачка голманчето.. гледав 3 минутен хајлајтс на јутуб има поставено ....

Лодра дркул еден стар отепан, ако не те бидува веќе за тенис не се пријавувај по турнири и не се бламирај бе да ти се мочам во тоа фацата најружна што ја имате со Радек Степанек.

Олимпиакос џупци :mad: .. ги трчав гол следни 5 минути со прогресија.. од 18 минута така остана а имаше секој 2 минути шут у рамки на гол , 50 шута заедно двете екипи .. кад нече нече...

1620661_3821541314457_984550317_n.jpg

Abe atletiko eden skapan gol nemozevte da dadete :mad::mad::mad::mad:

Знаеш дека џабе се мачиш кога тим што игра дома од 25-21 на 10тина минути до крај ќе изгуби 26-27 ( ракомет)

Оооооооооо Делбонис говедо едно неписмено, простак еден, да поцркаш да даде Господ!!!! 6-1 го добива првиот сет, во вториот на 5-5 15-40 имаше не успеа да искористи, во третиот сет 6-5 во тај брејкот и негов сервис, на 8-7 прави дупла. Па пичка ли му матер кој кур на мене ми се дешава ова бе???????? Што сум згрешил не можам да разберам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom