Поплаки

UNKNOWN_ARTIST

Blue is the colour!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
892
Поени од реакции
555
Не знам, што веќе да пишам, за да фатам али малер ме тепа од минатиот ноември па се до сега.
Нема да ги колнам којзнае колку, само скромно ќе им посакам:
ВБА - нека испаднат сеознава, па другата ако можат и нека се вратат, криво ми е шо јас се најдов да ги спасувам, ама ајде глупа логика моја...
Ман Сити - нека завршат позади Челзи сезонава. Па и следните неколку сезони.
Ман. Утд - нека останат таму каде што се моментално, цела сезона.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Не знам, што веќе да пишам, за да фатам али малер ме тепа од минатиот ноември па се до сега.
ВБА - нека испаднат сеознава, па другата ако можат и нека се вратат, криво ми е шо јас се најдов да ги спасувам, ама ајде глупа логика моја...
Уф ја па мислев ја сум баксуз кога види го ова:tapp:.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Севиља со хенди +3 :facepalm: ми зема 70еври , за шлаг на тортата Индијана ми зеде се што остана ... толку , RIP online betting... се гледаме у некој други подобри времиња ... одиме со стратегија 30 утакмици 2+ у моцарт за минимална уплата секој ден.....

Член од
5 октомври 2012
Мислења
1.957
Поени од реакции
1.172
cccc koga te nejke srekjata druze , nemozes protiv nea :(

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.381
Поени од реакции
328
Canada- Finska zeni hokej...gi igram 4.5 +,po mizerni 1.30 ....posle 2/3 - 0:0 .. c c c c ...se zakopuvam vo utakmici ko bumbar na...

Член од
17 јуни 2012
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.438
Севиља со хенди +3 :facepalm: ми зема 70еври , за шлаг на тортата Индијана ми зеде се што остана ... толку , RIP online betting... се гледаме у некој други подобри времиња ... одиме со стратегија 30 утакмици 2+ у моцарт за минимална уплата секој ден.....
Не бива и така брат,и јас пробав неколку пати со 30 утакмици и неќе.Ќе се најде некоја утепана што ќе те поебе,боље играј 4 од 5 5+ ако мислиш да си играш по 20че и имаш поголеми шанси да добиеш него ли да бркаш 30ки,добивката ти е иста.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Не бива и така брат,и јас пробав неколку пати со 30 утакмици и неќе.Ќе се најде некоја утепана што ќе те поебе,боље играј 4 од 5 5+ ако мислиш да си играш по 20че и имаш поголеми шанси да добиеш него ли да бркаш 30ки,добивката ти е иста.
Не ми е поентата профит веќе друже, изгубив надеж, верба дека може да се направи некоја пара од ова гомно... само рекреација веќе. Денес пишав 10 утакмици 2-4 гола .. за 20 носи 1000 ...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.966
Поени од реакции
116.584
Денеска, Бушар води со брејк цел прв сет, 40-15, сет топки и гледајте што се случи. 7-5 6-1 изгуби.
maler 1.png
На друг тикет, двојкиве Бопана/Куреши, ај што водеа со брејк во прв сет па го изгубија после нема везе, се вратија во вториот и во супер тај брејкот водеа 7-2 и имаа два сервиса, а се едни од најдобрите сервери меѓу двојкашите. На крај 11-9 изгубија.
maler 2.png

Ова е од четвртокот, Делбонис-Даниел, прв сет го зима мојот(Делбонис) со 6-1, во втор на 5-5 имаше 15-40 на сервис на Даниел и не искористи, а подоцна го изгуби сетот во тај брејк. Во третиот сет, тај брејк, 6-5 за мојот и сервис, нормално го губи сервисот, и на 8-7 за Даниел мојот направи дупла грешка.
maler 3.png

Ова е од неделата, само Рајн Некар ме заеба, икс ми заврши.
maler 4.png
Ова е од саботата, Јанович-Гаске. Јанович прави брејк и води 6-5, а само ќе кажам дека е меѓу најдобрите три сервери во светот. Во следниот гем има 30-0, прави две дупли и мава два километарски аути и го губи својот сервис гем. Во тај брејк нормално на 7-6 Гаске погоди линија од невозможна ситуација и мојов го изгуби сетот. Вториот исто во тај брејк го изгуби.
maler 5.png

Ова се само дел од малерите кои ме задесија во претходните 4-5 дена, а за пред тоа не ни ми се пишува. Време е да се олабави од кладењево, очигледно за инат тера некоја несреќа.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.387
Поени од реакции
5.503
Тоа е Стефан, несреќа, за џабе не рекле, кога не сака не сака, со сила не бива џабе :notworthy:
Исто и мене вака секој ден по 1 утакмица ми бегаше, дали за 1 гол или што и да било, скоро 10 дена со ред се по една ми бегаше, се тешев самиот ај тука е се врти кругот ќе мани некој ден јака сума на пари ;)

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Да ти ебам денот да ти ебам...:facepalm:
Колку добро почна,лошо заврши..:mad:
На едно ливче,за 2000 ме паѓа Данкерк(ракомет)нерешено завршува,Киелце го добија дома,а сега со Порто не можат да победат,не дека им требаше победата,ама барем да се простеа со победа од своите навивачи,и тоа не можеа......
На друго за 1400 Бидасоа дупла шанса,изгубија...
И за крај како шлагер за 2000 Фиорентина кретените на дупла шанса...
Овие Интер денес најдоа да победат,па пичка му матер,да ти ебам среќата да ти ебам....
Се мислев меѓу Цеље и Фиорентина,Цеље игра одлучувачки меч за 1/8 финале,ама ајде си реков посигурно ми е дупла шанса,Интер се очај оваа сезона еве ти дупла шанса тиквар еден....така и ми треба...
Уште еднаш овие гнаси Фиорентина никогаш на ливче,па пичка ви матер,дебили едни...ме убија оваа сезона.....мрш таму...
Со Џенова 3 гола примивте на домашен терен,,.сега од Интер губите бе неспособни едни,Интер кој не можеше голот да го види со една Катанија...
Да ти ебам и комар и се,ај у курац таму....златни утакмици си излегоа јас паѓам....:tapp:

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Не си сам Томасино, милион утакмици излегоа денес, се се сведе на двознакот на Фиорентина и Спортинг кој си тепаше... Целје,Вардар, Зомимак со хендикеп,Динамо з,Олимпиакос,АтлетикоМ,Барса,Дортмунд,Твенте,Вестерло,ТНС,Сити 1X ,Спортинг,Чилич,Базел... не се некој квоти, нели повеќето се зицери ама се влезе, се ми беше комбинирано, 3 тикети ќе имав добитни веќе а на некои тикети утре ќе чекав Реал,Рома,Јуве... да ти ебам Фиорентина.. Матри у 95' имаше 100% шанса, ниту голот го погоди нити му подаде на Гомез лево кој беше сам пред гол....плус што овие шинтерите од офсајд дадоа гол....

А

Атомската мравка

Гостин
На Робредо на 1-0 во сетови и 5-3 му ја свртеа и ме заеба за 50е..
Сега ја чекав Виљареал последна икс во кец за 30е и прво завршува 0-0 се отепаа од напаѓање и на крај примаат безвеза гол од умрениве Селта :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom