Breaking Bad

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Симни си BS player автоматски ти наоѓа превод, има македонски и ако не ти се совпаѓа можеш сам да си го наместиш.

Абе можеш да го наместиш, али после тоа пак касне, секои 5 секунди враќам по 1 назад, ми скисна.

Ама сега се снајдов, требало у ХД да го симнам за да ми е точен Македонскиот, супер.

Инаку 3 сезона :vozbud:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.901
Поени од реакции
6.978
4-та сезона сум, 8-ма еп. гледана....а си копка за уште една и уште една...е тоа е тој знак кој ми е доволен за да знам дали серијата е добра или не. :vozbud:

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Не се плашиш од Spoilers?

Ти завидувам :(
Па баш дека се плашам сум до 39, инаку до сега ќе ја прочитав цела тема.

Гледам кога излегла епизодата и читам мислења од тој датум заклучно со седум дена подоцна :)

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
Многу страни испишани никој не ја спомна сценава, каков флешбек ме удри, колку сакам да ја немав изгледано :(

But for me the best scene of the entire series and probably the history of television is when Gus Fring has that flashback to his meeting in Mexico with the drug lord. I thought the whole subplot between Fring and Hector Salomanca was awesome and that scene in particular was outstanding. :cuc:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
На која сцена мисли, кога Гас бил млад и му го убија братот?

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Bryan Cranston има направено АМА на редит.

"Yeah, Jesse was not supposed to survive after the first year. He was a character that was need to introduce me into that world and then he was going to die. But Aaron Paul captured something in him that was so necessary to the fabric of the show that it was a no brainer to keep him. They knew in broad strokes where the character was going to go, but they kept resetting after each season."

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.741
Поени од реакции
18.489
Срце е на чекор до хистерија :D

Ми ставила лајк на пост, за епизода пред Ozymandias, чита според датуми на темава, brace yourself srcee :D

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Срце е на чекор до хистерија :D

Ми ставила лајк на пост, за епизода пред Ozymandias, чита според датуми на темава, brace yourself srcee :D
А мене ми стави лајк кај шо го поддржувам Хенк, а не знае дека Хенк ќе се пензионира изненадно и ќе избега со Мари во Куба. :icon_lol:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Сезона 5 ја гледам моментално и сум до 39та страна од темава. Brace youself, лајкови на ваши антички постови доаѓаат.
Get ready for Ozymandias :D

EDIT: Ја изгледала Ozymandias, до последна епизода е, а не вратила на темава. ARE YOU ALRIGHT SRCEEEEEE? :place:

Kajgana Shop

На врв Bottom