Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Честито момци! (мислам дека нема девојки на форумов што навиваат за Ливерпул :)). Вакво тресење сме немале сезонава. Позаслужена победа амин. И Сити не исплеска, али ова беше на ниво погоре.

Има, има :)

Wenger nakon debakla na Anfieldu, umalo platio glavom na željezničkoj stanici

Arsenal je danas teško sradao u Liverpoolu, i jedino je remi Cityja na gostovanju kod Norwicha pozitivna stvar koja se desila Topnicima.

Arsene Wenger ovu subotu definitivno neće pamtiti po lijepom. Naprotiv, željet će što prije da je zaboravi. Nakon što je njegova ekipa torpedovana na Anfieldu, Wenger je umalo teško stradao prilikom dolaska na željezničku stanicu, kada je ekspedicija Arsenala krenula natrag u London.
Francuz se okliznuo prilikom dolaska na željezničku stanicu, i tom prilikom pao. U pomoć su mu pritekli policajci koji su se zatekli na licu mjesta.

Na svu sreću, menadžer Arsenala prošao je bez težih ozljeda. Kako će njegova ekipa proći u narednim utakmica, nakon današnjeg debakla protiv Liverpoola, veliko je pitanje. Naime, Topnici u naredne tri utakmice igraju protiv Manchester Uniteda (Premier liga), Liverpool (FA kup) i Bayern Minhen (Lga prvaka).:pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
се случува, скапи чевли, лизгав под.. :) во Рамстор кога врне надвор какви паѓања на гз има, и тоа со телемарк :icon_lol:

се случува, скапи чевли, лизгав под.. :) во Рамстор кога врне надвор какви паѓања на гз има, и тоа со телемарк :icon_lol:
Ја лани у Веро Центар од што беше мокро направив женска шпага, а чудна работа, не изгубив 5-1 од Ливерпул!?

Јас на пешачки на тие белите ленти се имам оклештено на патот,коа ке заврне малце многу се лизгаат маме им ебам.:mad:

Јас на пешачки на тие белите ленти се имам оклештено на патот,коа ке заврне малце многу се лизгаат маме им ебам.:mad:

Не дај Боже со веспа да закочиш на нив. Уште ме боли грбот, од самата помисла на то.

ни одржаа лекција по модерен фудбал... вака играше арсенал на времето со пирес, фреди и анри напред.

Значи да очекуваме титула у скоро време? :cool:

Види, за некој кој чека ЕПЛ титула од минатиот век, „скоро време “ е релативен поим :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom