We dont celebrate winning titles in February, we just collect trophies in May.![]()
EXACTLY

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
We dont celebrate winning titles in February, we just collect trophies in May.![]()
Ете зашто сакам да освои Сити титула, нема да има кој да се курчи![]()
Па во право сум. Арсенал играше против Ливерпул на гости, тим што има 11 победи дома, а Сити и нивните 100 дадени гола против Норич кој има 4 победи дома, Арсенал не ни беше фаворит на Енфилд.
Факт е дека ни Сити не е непобедлива машина кога му ги нема клучните играчи.
Богами у право си изгледа.
Него оти пак го отпишуваш Луверпул? Само 6 поени е од Челзи.![]()
Нема шанси да го правам муабетов пакБогами у право си изгледа.
Него оти пак го отпишуваш Луверпул? Само 6 поени е од Челзи.![]()
Пишуваш глупости. Знаеш зошто? Затоа што си нервозен ради денес што Арсенал изгуби и почна да ги кини конците за титула. Ама у ред е.
Знаеш кај грешиш? У тоа што пишуваш дека е срамотно ова за Сити, а погледни го твојот Арсенал. Па побогу Сити играше нерешено, не изгуби, а играше нерешено ради најакиот тактичар у ПЛ - Пелегрини кој го вади Негредо за Коларов. За разлика од несериозниот Арсенал кој немаше никаква игра, никаков концепт и добро засилување во зимски преоден рок, засилување кое беше донесено на позајмица - повреден. Срамотно е тоа што се дешава во вашиот клуб и какви луѓе го водат. Ама жал ми е за Венгер. За вас фановите што се ситите на вакви киксеви на Сити против Норич или Челзи против Вест Хем што неможеле да дадат гол не ве жалам, затоа што славевте титула пред некое време на форумов.
За киксот на Сити немам што да искоментирам. Иде на душа на Пелегрини дефинитивно. Човекот се губи, луциден е, не знае кај тера, баш ова го коментирав со другари и ми тврдеа дека е класа тренер и ја земаа Малага за репер.Му благодарам на Норич, помогна многу со нерешеново затоа што на табела можеби бегаме само 1 бод пред Арсенал и Сити, ама ќе изврши многу притисок. Сеуште ништо не се знае, има уште многу да се игра до крај, ама ќе видиме кој ќе биде шампион, следуваат тешки дуели за сите претенденти и ќе видиме кој ќе се смее на крај последен.
Да да, поради едниот гол примен на Енфилд сите го исмеваат МојсКога ке ми текне, Мојс целиот исмеван и тролан сезонава, само 1 гол прими на Енфилд, а Професоров 5 комада.![]()
Како нема, ние тогаш ќе се курчимеЕте зашто сакам да освои Сити титула, нема да има кој да се курчи![]()
Да да, поради едниот гол примен на Енфилд сите го исмеваат Мојс
--- надополнето: 8 февруари 2014 во 18:43 ---
Како нема, ние тогаш ќе се курчиме![]()
Од кога, завршување пред ваков Јунајтед е успех?