- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам дека не е овој, али на оваа пирамида мислиш? Ми текнува!!! И на кесите јогурт што ги пиев место вода![]()
![]()
Може и пред поише од 23-24 год
мене ми фали бурек, симит...кај мене ги нема. затоа на секое идење до мк качувам по 5-6 кила на секои 5-6 дена хахаха
Овие беа закон.
Нестле како корпорација има многу матни бизниси и избегавам да купувам било што од неа..Инаку порано несквик чоколадото со онај зајакон често го земав не знам дали уште го има некаде и кранч.Ова ми се едни од омиленитеГи има во Тедико маркетите мислам,се наоѓаат сеуште.
Иначе Нестле чоколадите никаде ги нема оние големите 100 грамските,што стана со нив незнам![]()
Нестле како корпорација има многу матни бизниси и избегавам да купувам било што од неа..Инаку порано несквик чоколадото со онај зајакон често го земав не знам дали уште го има некаде и кранч.
Брат сегде има во мојава околина, кога ќе се видиме следен пат, потсетиме да ти донесамДе бе се знаеш кај имаОд кај купуваш темпо?
Кое неверство го извршувам само. Пијам Вива а мислам на сокот на растварање со слика од папагал или некоја друга птица (не ме држи до толку сеќавањето) . Ми недостига тој вкус
.
Ги има карамеливе. Во продавниците на Европа. Е сега по други места не знам.карамелите во портокалова книшка што беа (неможам да најдам слика)
едит: најдов, еве
![]()
Во валандово ретко се наоѓат овие, за во другите градови незнам