Производи кои ги сакавте, а веќе ги нема никаде за да ги купите

• Креатор на темата Креатор на темата Mar-Teen
  • Време на започнување Време на започнување
Млекото од Swedmilk

2ufbngo.jpg

a499520f-8394-456b-a946-3550836985f1.jpgproduct_9807.jpg jafa1_180707.jpg
kvikersi.jpg
lu_veritable_droge_koekjes_petit_beurre_thob21266.jpg
post-12656-0-47089300-1324558762_thumb.gif
pro_v_1007615.jpg
zivotinjskocarstvoobvivka4.jpg

Плус Холидеј чоколадо (неможев да најдам слика), солени стапчиња во пакување со еурокрем, липо сок, турбо жваки, шок жваки (кружна форма мастики за џвакање, екстремно кисели со мед во средина), лукчета (бугарски бонбони)... има уште.. можеби некои ги има уште на пазарот, ама модерново време не натера на здрава исхрана :confused: и ретко буричкам по полиците за чоколади низ маркетите..

Знам дека не е овој, али на оваа пирамида мислиш? Ми текнува!!! И на кесите јогурт што ги пиев место вода :)
heruhype.jpg

Може и пред поише од 23-24 год :)

мене ми фали бурек, симит...кај мене ги нема. затоа на секое идење до мк качувам по 5-6 кила на секои 5-6 дена хахаха

Баш таква пирамида мислам , но не е овој јогурт што е на сликата . Арно што спомна и за јогуртот во кеси ( најлон ) , и тој не беше лош . Гледам и ти си бил од “ старото кино “ ;) .

Најубав сок шо сум го пиела е Аспис, за жал не можам да најдам слика а и него по маркети :(

Лебот од Жито Лукс со засечени крајчиња и убава кора
Hleb.jpg

Пом пом десерт
Nestle_Pom_Pom_Chocolate-Marshmallow.jpg

Јогурт од скопска млекара спакуван во ќесички со розеви кравички, Ала чипс (правоаголнести коцки од пченкарно брашно)

Бечка (слична на вкус ко чајната ама далеку поубава)
becka_102111.png.axd

Oд Краш мини чоколадцава спакувани во голема кутија
kras-dorina-runolist-mini-lg.jpg

kras-dorina-mlijecna-lg.jpg

Ова ми се едни од омилените :D Ги има во Тедико маркетите мислам,се наоѓаат сеуште.
Иначе Нестле чоколадите никаде ги нема оние големите 100 грамските,што стана со нив незнам (n)
Нестле како корпорација има многу матни бизниси и избегавам да купувам било што од неа..Инаку порано несквик чоколадото со онај зајакон често го земав не знам дали уште го има некаде и кранч.

Нестле како корпорација има многу матни бизниси и избегавам да купувам било што од неа..Инаку порано несквик чоколадото со онај зајакон често го земав не знам дали уште го има некаде и кранч.

Матни ли се чисти ли се,мене ми се многу вкусни,кит-кат и лион редовно ги купувам,премногу се добри,само штета што ги нема големите чоколади :(

камени бонбони
Пекабела сладолед, д бест
пењастиот крем Милки Веј
едно време имаше едни шарени смоки у голема најлонска кеса, пресолени :icon_mrgr: којзнае кој ги праеше

На кој му се јаде Сани,во Керфур/Карфур симболична цена како и порано 10 ден.

10 минути треба да ги јадеш.:icon_mrgr:Јес да се празни ,ама има еден куп.:pipi:
И јас од носталгични причини ги купив,откако се чудев некоја секунда дека уште постојат.

Браво за Форца Милан бидејќи погоди bulls eye!:cuc::cuc::cuc: Нема човек што не јадел икрам.Тој белиот не беше нешто посебно,овој тип топ.

Де бе се знаеш кај има :D Од кај купуваш темпо?
Брат сегде има во мојава околина, кога ќе се видиме следен пат, потсетиме да ти донесам :icon_mrgr:

Кај рампа има едни овоштари кои ги држат брајчава, а во нив се продаваат секакви ситници и еден куп работи од нашето детство. Кај ги наоѓаат не знам, али да влезете таму ќе се изненадите што се ќе најдете :icon_mrgr:

Кое неверство го извршувам само :icon_lol:. Пијам Вива а мислам на сокот на растварање со слика од папагал или некоја друга птица (не ме држи до толку сеќавањето) . Ми недостига тој вкус :unsure: .

Сокот сафари се вика :icon_lol: ко мал само таков сме купувале дома,најубав сок :D,иначе мислам дека уште се продава тинекс/веро?
И секако производ на Витаминка-Прилеп,според мене најдобрите производи од Македонија излегуваат од Витаминка :D
VitaminkaKatalogTehnichki_za-pecat-57.png
Кое неверство го извршувам само :icon_lol:. Пијам Вива а мислам на сокот на растварање со слика од папагал или некоја друга птица (не ме држи до толку сеќавањето) . Ми недостига тој вкус :unsure: .

карамелите во портокалова книшка што беа (неможам да најдам слика)

едит: најдов, еве

1173856_524133867657642_1031150104_n.jpg

Во валандово ретко се наоѓат овие, за во другите градови незнам
Ги има карамеливе. Во продавниците на Европа. Е сега по други места не знам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom