Производи кои ги сакавте, а веќе ги нема никаде за да ги купите

• Креатор на темата Креатор на темата Mar-Teen
  • Време на започнување Време на започнување
%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%B8%D1%9A%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D1%86%D0%B0%D1%80%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE.jpg
zivotinjskocarstvoa.jpg

Новите врска немаат, вкусот е како шеќерна табла, безличен. Оригиналот беше перфектно темно чоколадо, со вкус сличен на Херши чоколадите.

Ова е сегашниот (лош) приозвод:
zivotinjskocarstvoobvivka4-jpg.83859

Сафари од Витаминка во сите поозбилни маркети.

зошто повеќе го нема во продавниците ... од пред некој месец ... не овој на сликата, туку класичен ...

Stop Shop :D

Баш таква пирамида мислам , но не е овој јогурт што е на сликата . Арно што спомна и за јогуртот во кеси ( најлон ) , и тој не беше лош . Гледам и ти си бил од “ старото кино “ ;) .

1450309_541061172650323_1896026147_n.png

Брат сегде има во мојава околина, кога ќе се видиме следен пат, потсетиме да ти донесам :icon_mrgr:

Кај рампа има едни овоштари кои ги држат брајчава, а во нив се продаваат секакви ситници и еден куп работи од нашето детство. Кај ги наоѓаат не знам, али да влезете таму ќе се изненадите што се ќе најдете :icon_mrgr:
У Кисела Вода ова? :D
Пред некој ден застанувам да купам нешто јаболка ау, и поглед доле, гледам у пакети наредни еден куп благи, милион видови. :eek:[DOUBLEPOST=1392674411][/DOUBLEPOST]Иначе:
doritos-hot-corn-aile-boyu-500x500.jpg

Најдобро нешто, полут чипс немам пробано.
Ги имам најдено само неколку пати последниве години, и тоа на некои запуштени бензински, прекриени целите у прашина. :icon_lol:

Абе лудаци, повеќе од пола прозиводи што сте ги пишале, ги има уште. :)

У Кисела Вода ова? :D
Пред некој ден застанувам да купам нешто јаболка ау, и поглед доле, гледам у пакети наредни еден куп благи, милион видови. :eek:[DOUBLEPOST=1392674411][/DOUBLEPOST]Иначе:
doritos-hot-corn-aile-boyu-500x500.jpg

Најдобро нешто, полут чипс немам пробано.
Ги имам најдено само неколку пати последниве години, и тоа на некои запуштени бензински, прекриени целите у прашина. :icon_lol:

Пробај ги тие „свитканите“ лути Патос, за мене се дури и подобри од овие. :)

Ама уште го има црниов бе. :) Сеа ако мислиш на вкусот, не знам, не сум купил одамна ама го глеам на рафтови. Прошлата недела во Тинекс на пример.

Оние колачињана чоколадни - Паста.

Има паста бе уште, ама е срање. Можда и тогаш беше срање до душа, немав јадено многу време до лани. Ги има по дисконтите, мајка ми редовно зема залихи од овие за Задушница. :D A баш овој петок е Задушница, така да ете ја приликата! :icon_mrgr:

Тие Икрам во тинекс може се некои што им останале во магацинот. :D

Има паста бе уште, ама е срање. Можда и тогаш беше срање до душа, немав јадено многу време до лани. Ги има по дисконтите, мајка ми редовно зема залихи од овие за Задушница. :D A баш овој петок е Задушница, така да ете ја приликата! :icon_mrgr:
Професионално убивање на апетитот. Секоја чест.

Прво што ми дојде на памет беа мастиките хуба буба.Оние огромните.И мала будала, цела мастика во уста и едвајј џвакав.Воздух неможев да земам.
Hubba-Pink-Ind2.jpg

Иии да, животинско царство ама од оние старите пакувања, албуми коа се береа.Аах ќе ме убие оваа носталгија.
zivotinjsko-carstvo.jpg
1348854899156852532.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom