Од животинско царство овие се понови амбалажи и албуми. Еве ги тие кои јас ги собирав како дете:Иии да, животинско царство ама од оние старите пакувања, албуми коа се береа.Аах ќе ме убие оваа носталгија.
![]()
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од животинско царство овие се понови амбалажи и албуми. Еве ги тие кои јас ги собирав како дете:Иии да, животинско царство ама од оние старите пакувања, албуми коа се береа.Аах ќе ме убие оваа носталгија.
![]()
![]()
И имаше исто така едни како кекси за со млеко, „Џиџи бебе“ , многу беа јаки!
Легендарни беа кога излегоа овие гумени бонбони со пица, помфрит и кока кола.
![]()
Крем блоков мислам во стомак ми изникна....
![]()
Убаво еурокремче беше ова...
![]()
Во кроасанов порано паѓаа некои си сликички што мењаа бои или форми со Чипи. Го убивав од јадење...
![]()
Еднаш братучед ми ме излажа да го лапнам цело паковање, ми рече дека ќе ми купел ново. Јас будала го лапнав цело пакетче и направив балон колку 2 мои глави голем, и се разбира, не си добив ново пакетче. Ме измамија
![]()
Хит мастики. Прекрасен вкус, ама по 5 минути станува камен. Не е тоа битно, битно џвакај
![]()
![]()
Уште ми се јадат, овие и шеќерни петлиња, ама пусто никаде ги нема да си купи човек. Треба лето да чекам да дојде за да си купам во парк ако начекам..
![]()
Ги ставам бони топ чисто затоа што не можам да го најдам на слика оригинал паковањето на „Јура“ бонбоните. Е на нив сите пари ги оставив како дете.
![]()
Чоко попс се одамна, незнам дали постојат уште...
![]()
Штета нема слика и од оние сокови на Зора-Гевгелија што ги правеа порано. Пиеш чист сок, и наеднаш ти доаѓаат грутки со згустен сок во уста. Ама убав си беше и си го пиевме (од круша ми беше омилен)
И имаше исто така едни како кекси за со млеко, „Џиџи бебе“ , многу беа јаки!
Речиси се од ова се уште го има да се купи по маркетите.Овие ги има уште во некои маркети![]()
Има на некои бензински
Неам видено, каде?Има на некои бензински![]()
100% сум сигурен дека у последниов месец видов на Окта бензинската кај Лептокарија што е. Можам викендов да проверам за сигурно, секад поминувам од таму, само потсети меНеам видено, каде?![]()
А па и ја сум у близина ќе видам утре баш100% сум сигурен дека у последниов месец видов на Окта бензинската кај Лептокарија што е. Можам викендов да проверам за сигурно, секад поминувам од таму, само потсети ме![]()
Ramstore Hypermarket - во сите ги има!
И во СП маркет ги има.