Нови игри

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
da ne znae nekoj koga ke izleze command and conquer 2,, trebase na 30-12-2013 ama ja odlozija

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
da ne znae nekoj koga ke izleze command and conquer 2,, trebase na 30-12-2013 ama ja odlozija
Нема да излезе брат :( The game is cancelled ! . Студиото Victory која работеше на играта е затворено вработените се отпуштени , играта е откажана заради лош фидбек од фановите така нешто читав тогаш .... како бе не знаеш уште ноември декември мислам ја откажаа... мене ми се допаѓаше како изгледа, незнам шо толку се бунеле фановите на играта..

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Мене не ми јасно, ја откажаа C&C од оригиналиот серијал или ја откажаа C&C Generals 2. Јас мислев дека се се развиваа два нови игри.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Мене не ми јасно, ја откажаа C&C од оригиналиот серијал или ја откажаа C&C Generals 2. Јас мислев дека се се развиваа два нови игри.
Според wikipedia:
Command & Conquer (previously known as Command & Conquer: Generals 2) is a canceled real-time strategy video game in the Command & Conquer series
EA... Destroying your favourite franchise for over 15 years.

Епик слоган...

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
Нема да излезе брат :( The game is cancelled ! . Студиото Victory која работеше на играта е затворено вработените се отпуштени , играта е откажана заради лош фидбек од фановите така нешто читав тогаш .... како бе не знаеш уште ноември декември мислам ја откажаа... мене ми се допаѓаше како изгледа, незнам шо толку се бунеле фановите на играта..
i mene mi se dopagase sega koga ja vidov ali nesto ne mi e jasno pisuva deka ja odlozile za start na 30-12-2013 (CANCELED) za sega poftorno da pustat BETA invite i ja se prijaviv za betata? zatoa prasav
--- надополнето: 21 јануари 2014 во 16:26 ---
i mene mi se dopagase sega koga ja vidov ali nesto ne mi e jasno pisuva deka ja odlozile za start na 30-12-2013 (CANCELED) za sega poftorno da pustat BETA invite i ja se prijaviv za betata? zatoa prasav

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.284
Поени од реакции
5.544

Проблемот е во дебелите американски деца кои што сакаат да играат симс и слични работи франшизи од ваков тип им се непознати зашто се родени и израснати во ерата на џастин бибер и компанија ... :(

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382

Good news... како што читав по некој форуми играта не е целосно откажана, наводно и се бара само ново студио која ќе ја преземе да ја прави/доправи, сеуште не е јасно дали ќе продолжат од таму каде што застанаа последниве или ќе ја започнат да ја прават јово на ново ... само да биде некое достојно студио како на пример Westwood (Red Alert ) и нема да има промашај...

Член од
24 април 2008
Мислења
11.018
Поени од реакции
12.516
Good news... како што читав по некој форуми играта не е целосно откажана, наводно и се бара само ново студио која ќе ја преземе да ја прави/доправи, сеуште не е јасно дали ќе продолжат од таму каде што застанаа последниве или ќе ја започнат да ја прават јово на ново ... само да биде некое достојно студио како на пример Westwood (Red Alert ) и нема да има промашај...
Да, ама Westwood Studios не постои уште од 2003 година кога Electronic Arts ја ликвидираше компанијата, откако ја купи 5 години претходно, во 1998 година.

Electronic Arts ги задржа ги брендовите на Westwood Studios и вработените, од кои добар дел си заминаа и го формираа Petroglyph Games.

Секоја франшиза која завршила во рацете на Electronic Arts, порано или подоцна ќе ја уништат, тоа е во самата природа на Electronic Arts.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Да не сака некој да му продадам BETA key за The Elder Scrolls: Online?

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.737
Поени од реакции
27.727
на замунда има некоја верзија од thief

Kajgana Shop