Kocka
Manchild
- Член од
- 1 август 2006
- Мислења
- 3.531
- Поени од реакции
- 2.752
Ja пробал некој D&D Neverwinter Online да даде препорака или критика?
Гледам F2P е
loso,od free 2 play tera online ti e najdobro
Ja пробал некој D&D Neverwinter Online да даде препорака или критика?
Гледам F2P е
Да, башка гледам Newerwinter е и extremely pay 2 win на endgame.loso,od free 2 play tera online ti e najdobro
Нема да излезе брат The game is cancelled ! . Студиото Victory која работеше на играта е затворено вработените се отпуштени , играта е откажана заради лош фидбек од фановите така нешто читав тогаш .... како бе не знаеш уште ноември декември мислам ја откажаа... мене ми се допаѓаше како изгледа, незнам шо толку се бунеле фановите на играта..da ne znae nekoj koga ke izleze command and conquer 2,, trebase na 30-12-2013 ama ja odlozija
Според wikipedia:Мене не ми јасно, ја откажаа C&C од оригиналиот серијал или ја откажаа C&C Generals 2. Јас мислев дека се се развиваа два нови игри.
EA... Destroying your favourite franchise for over 15 years.Command & Conquer (previously known as Command & Conquer: Generals 2) is a canceled real-time strategy video game in the Command & Conquer series
i mene mi se dopagase sega koga ja vidov ali nesto ne mi e jasno pisuva deka ja odlozile za start na 30-12-2013 (CANCELED) za sega poftorno da pustat BETA invite i ja se prijaviv za betata? zatoa prasavНема да излезе брат The game is cancelled ! . Студиото Victory која работеше на играта е затворено вработените се отпуштени , играта е откажана заради лош фидбек од фановите така нешто читав тогаш .... како бе не знаеш уште ноември декември мислам ја откажаа... мене ми се допаѓаше како изгледа, незнам шо толку се бунеле фановите на играта..
i mene mi se dopagase sega koga ja vidov ali nesto ne mi e jasno pisuva deka ja odlozile za start na 30-12-2013 (CANCELED) za sega poftorno da pustat BETA invite i ja se prijaviv za betata? zatoa prasavНема да излезе брат The game is cancelled ! . Студиото Victory која работеше на играта е затворено вработените се отпуштени , играта е откажана заради лош фидбек од фановите така нешто читав тогаш .... како бе не знаеш уште ноември декември мислам ја откажаа... мене ми се допаѓаше како изгледа, незнам шо толку се бунеле фановите на играта..
Проблемот е во дебелите американски деца кои што сакаат да играат симс и слични работи франшизи од ваков тип им се непознати зашто се родени и израснати во ерата на џастин бибер и компанија ...i mene mi se dopagase sega koga ja vidov ali nesto ne mi e jasno pisuva deka ja odlozile za start na 30-12-2013 (CANCELED) za sega poftorno da pustat BETA invite i ja se prijaviv za betata? zatoa prasav
--- надополнето: 21 јануари 2014 во 16:26 ---
i mene mi se dopagase sega koga ja vidov ali nesto ne mi e jasno pisuva deka ja odlozile za start na 30-12-2013 (CANCELED) za sega poftorno da pustat BETA invite i ja se prijaviv za betata? zatoa prasav
Good news... како што читав по некој форуми играта не е целосно откажана, наводно и се бара само ново студио која ќе ја преземе да ја прави/доправи, сеуште не е јасно дали ќе продолжат од таму каде што застанаа последниве или ќе ја започнат да ја прават јово на ново ... само да биде некое достојно студио како на пример Westwood (Red Alert ) и нема да има промашај...i mene mi se dopagase sega koga ja vidov ali nesto ne mi e jasno pisuva deka ja odlozile za start na 30-12-2013 (CANCELED) za sega poftorno da pustat BETA invite i ja se prijaviv za betata? zatoa prasav
--- надополнето: 21 јануари 2014 во 16:26 ---
i mene mi se dopagase sega koga ja vidov ali nesto ne mi e jasno pisuva deka ja odlozile za start na 30-12-2013 (CANCELED) za sega poftorno da pustat BETA invite i ja se prijaviv za betata? zatoa prasav
Да, ама Westwood Studios не постои уште од 2003 година кога Electronic Arts ја ликвидираше компанијата, откако ја купи 5 години претходно, во 1998 година.Good news... како што читав по некој форуми играта не е целосно откажана, наводно и се бара само ново студио која ќе ја преземе да ја прави/доправи, сеуште не е јасно дали ќе продолжат од таму каде што застанаа последниве или ќе ја започнат да ја прават јово на ново ... само да биде некое достојно студио како на пример Westwood (Red Alert ) и нема да има промашај...
Прати го навака ако имаш вишакДа не сака некој да му продадам BETA key за The Elder Scrolls: Online?