Нови игри

a za novata igra STRIFE od SS2 deckite od HON ja pravat, dali nekoj ja igra mislenje,, se utepav od igranje se bataliv drugi igri, mnogu interesna, vo stil na dota i LOL[DOUBLEPOST=1393704279][/DOUBLEPOST]a za novata igra STRIFE od SS2 deckite od HON ja pravat, dali nekoj ja igra mislenje,, se utepav od igranje se bataliv drugi igri, mnogu interesna, vo stil na dota i LOL

Batman: Arkham Knight is officially revealed today.

south-park-randy-marsh-internet-Over-Logging.jpg

The Walking Dead: Season Two Episode 2 - A House Divided

Ја има на Замунда. :drk:

Добро бе луѓе DARK SOULS 2 е излезена за PS3 веќе десетина дена, а уште никој ништо не кажува... Мислам не да каже каква е играта, туку дали има проблеми на PS3 со неа...? Јас ја симнав и добро беше, тргна играта. Но само првите неколку минути. Од кога заврши интрото и кога почнав да играм, треба да се влезе во една куќа, тоа е всушност првата врата од играта...и тука застанува на LOADING... Што не пробав пак исто... Дали некој го има истиот проблем..? Дали треба да се чека некој пач...? Знае ли некој воопшто...?

Потиња игри неможат да излезат оваа година, после ГТА 5 се поинтензивирано не излагаат најдобрите игри за PC , прашање е на време кога COD или BF ке се повлечат од тестатурите и конзолите ке имаат потполна доминација.Така да оние што се мислат да земат гејминг компјутер подобро да се фокусираат на конзола и на проклетството наречено џојстик.

Потиња игри неможат да излезат оваа година, после ГТА 5 се поинтензивирано не излагаат најдобрите игри за PC , прашање е на време кога COD или BF ке се повлечат од тестатурите и конзолите ке имаат потполна доминација.Така да оние што се мислат да земат гејминг компјутер подобро да се фокусираат на конзола и на проклетството наречено џојстик.

PC nema nikad da ispadne od igra poso konzola nikad nema da ima bolje grafika od PC

Здраво дечки имам едно прашање сакам игри со територии на пример Европа и акција да ја освојуваш европа акциони стратегии така нешт слични роме тотал вар ....

RiseofNations ? Age of Empires ? nesto taka ?

Имаше една Прусија..,Така мислам се викаше...Пробај ја таа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom