- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 15.063
- Поени од реакции
- 37.452
Dallas Buyers Club!Frozen - филмчиште . ае сеа давајте други предлози да не утињам пак 6 саати
Dallas Buyers Club!Frozen - филмчиште . ае сеа давајте други предлози да не утињам пак 6 саати
Незнам, ептен ме потсети на старите лоши хорори што беа толку лоши што дури беа забавни, да не беше лошата глума од Кери ќе претерав и со повисока..Да се објасни wot за 6ката на Кери...
WOW Stoker добар филм бил бе ,до сега го имав пуштено и изгаснато 3-4пати и се решив да го изгледам. Миа ,одлична приказна ,добро направен ,не е одличен ,али вреди да се гледа.
Го гледав Festen (The Celebration) и му дадов 10/10.
Мислам дека во претходниот живот гарант сум бил роден во Скандинавија штом толку ми се свиѓат филмовите, нема некој што не се погодил. Ако има некој предлог сличен филм на овој, нека дава препорака, ненаситен сум на дански меланхолични, брутални филмови
Одлично, и јас се пријавив. Имам еден познаник што заврши филмска режија на ЕСРА, па баш сакам да го питам дали има некоја книга за скандинавската кинематографија, сакам да се запознаам уште подобро со неа, me likey курсов, а гледам нешто и ќе се добива ако се заврше успешноEve dzimi sto mi preporaca nekni, na 3ti pocnuva kursot, jas se prijaviv.
Mislam mnogu ke te interesira.
https://www.coursera.org/course/scanfilmtv
Don Jon, филмов ни на најголем душман не би му посакал да го гледа. Филмот е едноставно одвратен, лоши ликови, лоша глума, лоша режија, лоши сцени, лош саундтрак, лоша приказна, т.е. никаква приказна. Нема ништо убаво во филмов. Не знам што сме му згрешиле олку на Џозеф Гордон-Левит, го молам да не режира никакви филмови во иднина.
0/10
Одлична Холандска драма Black BookХоландски филм