Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Добро филмче е овој Вкот од Волстрит, добро. Е проблем му е што предолго трае, има некои исфорсирани, предолги и непотребни сцени но во глобала интересен филм.

Мене ми е сепак поинтересен фактот дека овој типот Џордан за кого е правен филмот, и покрај се, си живее лагоден и убав живот, па дури и од овој филм си земал некоја пара. Само во Америка се може тоа.

WOW Stoker добар филм бил бе ,до сега го имав пуштено и изгаснато 3-4пати и се решив да го изгледам. Миа:love::love::love: ,одлична приказна ,добро направен ,не е одличен ,али вреди да се гледа.

Да се објасни wot за 6ката на Кери...
Незнам, ептен ме потсети на старите лоши хорори што беа толку лоши што дури беа забавни, да не беше лошата глума од Кери ќе претерав и со повисока..

WOW Stoker добар филм бил бе ,до сега го имав пуштено и изгаснато 3-4пати и се решив да го изгледам. Миа:love::love::love: ,одлична приказна ,добро направен ,не е одличен ,али вреди да се гледа.

Добредојде во клубот, наредната недела ќе принтаме мајци. :D

Tреба да зачленам некој од моите изгледа тука, се враќам сега татко ми ме исхејта, му го пуштив Rush. 4-ка му даде. :pos:

Кога ќе размислам, он е крив за мојата пасија за филмови, се убивме заедно гледајќи филмови јас како копиљ.
Омилен филм ни беше Smokey and the Bandit (1977), треба да го симнам да го прегледаме дур сме у фини односи. :D

Го гледав Festen (The Celebration) и му дадов 10/10.
Мислам дека во претходниот живот гарант сум бил роден во Скандинавија штом толку ми се свиѓат филмовите, нема некој што не се погодил. Ако има некој предлог сличен филм на овој, нека дава препорака, ненаситен сум на дански меланхолични, брутални филмови :вонзем:

Го гледав Festen (The Celebration) и му дадов 10/10.
Мислам дека во претходниот живот гарант сум бил роден во Скандинавија штом толку ми се свиѓат филмовите, нема некој што не се погодил. Ако има некој предлог сличен филм на овој, нека дава препорака, ненаситен сум на дански меланхолични, брутални филмови :вонзем:

Eve dzimi sto mi preporaca nekni, na 3ti pocnuva kursot, jas se prijaviv.
Mislam mnogu ke te interesira.

https://www.coursera.org/course/scanfilmtv

:)

Eve dzimi sto mi preporaca nekni, na 3ti pocnuva kursot, jas se prijaviv.
Mislam mnogu ke te interesira.

https://www.coursera.org/course/scanfilmtv

:)

Одлично, и јас се пријавив. Имам еден познаник што заврши филмска режија на ЕСРА, па баш сакам да го питам дали има некоја книга за скандинавската кинематографија, сакам да се запознаам уште подобро со неа, me likey курсов, а гледам нешто и ќе се добива ако се заврше успешно :cool:

Don Jon, филмов ни на најголем душман не би му посакал да го гледа. Филмот е едноставно одвратен, лоши ликови, лоша глума, лоша режија, лоши сцени, лош саундтрак, лоша приказна, т.е. никаква приказна. Нема ништо убаво во филмов. Не знам што сме му згрешиле олку на Џозеф Гордон-Левит, го молам да не режира никакви филмови во иднина.
0/10

Don Jon, филмов ни на најголем душман не би му посакал да го гледа. Филмот е едноставно одвратен, лоши ликови, лоша глума, лоша режија, лоши сцени, лош саундтрак, лоша приказна, т.е. никаква приказна. Нема ништо убаво во филмов. Не знам што сме му згрешиле олку на Џозеф Гордон-Левит, го молам да не режира никакви филмови во иднина.
0/10

И кога ќе видиш дека му дале 6.9 на имдб:facepalm:

blagodarna sum mu na filmov samo zaso nauciv deka Julienne Moore se pisuva Julienne Moore, a ne Dzuli En Mur kako sto imav procitano na nekoj od nasive sajtovi i mislev se vika Dzuli En :facepalm:

Како бе лош Дон Џон ? И тоа од машки муабетиве. Филмов те учи дека не е се до роботиката . :D

OMFG August: Osage County
Колку fucked up фамилија чоече , каква приказна,браво ,одлично
Мерил Стрип :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc: oscar for her,маестрална
10/10

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom