Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колин Фарел беше многу добар исто така после Ема најдобар перформанс имаше. Не знам зошто повеќе луѓе не зборат за неговото глумење во филмот. Io go pratil sigurno..
Diana go gleda li nekoj? Vredi li?
"Русокосата жена што се заљуби во црномањест хирург (2013)"
Како и што кажува самиот наслов во овој филм се работи за една моќна русокоса жена што има фетиш за црномањести мажи, т.е. за два саата женава влегува во врска со два црни господа. Имам гледано и многу подобри филмови со белкињи и два црни господа така да филмов добива слаба оценка. Појма немам зошто Наоми Вотс ја прифатила улогава можеби не и ја ни покажале ни скриптата, бидејќи според мене тоа е единствено логично објаснување зошто би ја прифатила улогава. А можеби и желба и било да личи на Скарлет Јохансон, бидејќи во филмов на неколку наврати опасно потсеќаше на Скарлет.
Се на се филмот е послаб од After Earth.
Инаку за нешто што нема допирна точка со филмов од погоре: ако на некој му се гледа филм со принцеза од Англија може да го погледне Данскиот A Royal Affair![]()
Frozen - филмчиште . ае сеа давајте други предлози да не утињам пак 6 саати![]()

Frozen - филмчиште . ае сеа давајте други предлози да не утињам пак 6 саати![]()

,одлична приказна ,добро направен ,не е одличен ,али вреди да се гледа.Незнам, ептен ме потсети на старите лоши хорори што беа толку лоши што дури беа забавни, да не беше лошата глума од Кери ќе претерав и со повисока..Да се објасни wot за 6ката на Кери...
WOW Stoker добар филм бил бе ,до сега го имав пуштено и изгаснато 3-4пати и се решив да го изгледам. Миа,одлична приказна ,добро направен ,не е одличен ,али вреди да се гледа.

Го гледав Festen (The Celebration) и му дадов 10/10.
Мислам дека во претходниот живот гарант сум бил роден во Скандинавија штом толку ми се свиѓат филмовите, нема некој што не се погодил. Ако има некој предлог сличен филм на овој, нека дава препорака, ненаситен сум на дански меланхолични, брутални филмови![]()

Eve dzimi sto mi preporaca nekni, na 3ti pocnuva kursot, jas se prijaviv.
Mislam mnogu ke te interesira.
https://www.coursera.org/course/scanfilmtv
![]()

Don Jon, филмов ни на најголем душман не би му посакал да го гледа. Филмот е едноставно одвратен, лоши ликови, лоша глума, лоша режија, лоши сцени, лош саундтрак, лоша приказна, т.е. никаква приказна. Нема ништо убаво во филмов. Не знам што сме му згрешиле олку на Џозеф Гордон-Левит, го молам да не режира никакви филмови во иднина.
0/10