- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.558
- Поени од реакции
- 85.172
во серијата Сем му вети на Бран.
Сега баш ја пуштив последната епизода, нема таков муабет дека му ветува на Бран.во серијата Сем му вети на Бран.
Све е тоа ОК, ама ако Еурон и Виктарион ги спојат во една личност многу ке се разочарамКнигите ми се канон а серијата ја гледам без да се замарам што како и дали има логика. На овој начин уживам во двете!
И јас набрзина сега прегледав, ама навистина нити приметив дека Бран бара од Сем да не кажува, ниту пак Сем ветува такво нешто. Ништо чудно, често ми се случува да ми се испреплетат серијата и книгата.Сега баш ја пуштив последната епизода, нема таков муабет дека му ветува на Бран.
Tycho Nestoris, банкарот што беше на Ѕидот.овој марк гатсис шо улога е?
очекував поголема улога....Tycho Nestoris, банкарот што беше на Ѕидот.
hbo е во прашање, очекувај да му ја срамни фацатамј ја скратиле косата на Џејми ццц. Леее којзнае како ќе го изведат тоа со Греги кога ќе му го скрши черепот на Вајпер и ќе го испосече коњушарот, гадно ќе е.
pa i vo temana za serijava, celo leto zborea za castingov u smisol, ej eve nov lik, Oberyn, Red Viper, gi mrzel LannistersЗамисли каков шок ќе биде поголемиот дел од сезоната ќе го градат неговиот badass карактер, ќе направат публиката да го сака и таман кога дуелот оди во негова полза БУМ ДЕД.
Ма да јас мислам по шокантно ќе биде со Tywin Lannister. Со внук му мислам дека премногу хинтови се даваа дека ќе мора да плати за се, плус имаше еден тон "спојлери" со оние промотивните видеа на HBO кога зборуваат за него што мислам дека беше непотребно. И веќе публиката научи дека правење свадба во Westeros е опасна работа.
Од трејлеров највеќе ми се допадна оној милисекунда момент со Sansa Stark како Alayne Stone со плавата наметка пред да прави замок во Eyrie. Многупати имам кажано дека овој лик ми е еден од најдосадните во книгите ама серијава некако ќе ми го смени мислењето. Не сум тврдоглав и знам да ценам, нормално и да критикувам кога нешто не го бива. Не ве потсети сцената на S3 со Daenerys со плава шамија пред нападот мислам на Astapor или Yunkai?
Какви ликови има значи заедно со LOST не сум се поврзал со ликовите толку во ниту една другa серија/книга/whatever.