Злативичаксдкасд, кажи дали не ти е фајкла сега топ5?
Измеѓу вкусот ти и соработката ни лејтли, со вклучување во клубот за кој не дискутираме, ми стана еден од поомилените членови. Затоа, да му кажеме па-па на Ио.![]()
За болдираното: Дефинитивно! Иако се уште не можам да кажам кој ми е број 1, имам листа на филмови од кои сите заслужуваат парче од кецот, а Fight Club стрмоглаво влета од нигде-никаде среде листата. Да почнам да набројувам, сигурно ќе заборавам некој, ама ај сепак ќе подспомнам неколку: The Fountain, Donnie Darko, A Clockwork Orange, Never Let Me Go, Pulp Fiction, Trois Couleurs: Bleu, El Laberinto del Fauno... Fight Club... А дел од оние кои следат на листата се: Eyes Wide Shut, Vanilla Sky, Dogville, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Mystic River, One Flew Over Cuckoo's Nest, Crash...
За останатото: Thanks, I feel flattered! Не сфатив баш за клубот
ама се навикнав да ве читам меѓу редови и двајцата со Ио. Инаку - и по толку време поминато на форум не можам да се одлучам кој од вас двајца ми е поблизок по вкус. Со Ио на пример делам исто мислење за Another Earth (различно од твоето), но не се сложувам за некои други, како за Blue is the Warmest Color. Во секој случај и двајцата, како и многу други тука сте ми драги.А, и: постојат моменти кога помислувам да не сте можеби вие двајца една личност?
Нешто ко Нараторот и Тајлер од Fight Club
P.S. Пријателите и оние кои не можат да ме речат, ме викаат Злате.

Си пукнав од смеа, си викам повеќе голотија ќе има од секој македонски филм, а всушност и да немаше. Соба за пијано е прав порнич што се однесува до македонските филмови. 
само што првиот некако сакам да го исчекам во блу реј...