Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Дајте бе апокалипси некој понов зомби филм, препорака ако воопшто имаат направено нешто квалитетно.
:гик:

World War Z - Супер акција со бегање од зомби, барање лек итн. Не е како сите зомби филмови, што особено ми се допадна... Односно, тоа што локацијата беше низ повеќе држави низ светот, не се работеше за мала група... Туку во филмот буквално го гледаш светот (високите институции), како се борат против вирусот... Вреди да се гледа.

Балканот не е мртов бил порнич? :pos: Си пукнав од смеа, си викам повеќе голотија ќе има од секој македонски филм, а всушност и да немаше. Соба за пијано е прав порнич што се однесува до македонските филмови.
П.С. Панкот не е мртов е 5 класи подобар филм од овие два заедно, за Трето полувреме да не збориме. Фала богу што не пратија некој од овие два во битката за Оскар.

Балканот не е мртов бил порнич? :pos: Си пукнав од смеа, си викам повеќе голотија ќе има од секој македонски филм, а всушност и да немаше. Соба за пијано е прав порнич што се однесува до македонските филмови.
П.С. Панкот не е мртов е 5 класи подобар филм од овие два заедно, за Трето полувреме да не збориме. Фала богу што не пратија некој од овие два во битката за Оскар.

Абе се зезав за тоа, ама сценариото е епик, ќе се смееш или од шо ти е стварно смешно или од шо е толку глупо шо е смешно :)

Дечки како се викаше филмот ,јапонската оргинал верзија каде еден тип е затворен во една соба многу години па ќе го пуштат.Сега ке има и америчка верзија....

Дечки како се викаше филмот ,јапонската оргинал верзија каде еден тип е затворен во една соба многу години па ќе го пуштат.Сега ке има и америчка верзија....

http://www.imdb.com/title/tt0364569/ Изволте, ете ме потсети сеа глеам дека ми е во watch листата ставен ќе се глеа наскоро :)

http://www.imdb.com/title/tt0364569/ Изволте, ете ме потсети сеа глеам дека ми е во watch листата ставен ќе се глеа наскоро :)

Го најдов ,фала.
Што се нервирам вака ,јапонски филм со хрватски превод бе.
Ах бре македонче ,наместо скуби ду да преведевте некој филм ,што е всушност филм
--- надополнето: 8 јануари 2014 во 03:02 ---
Frozen 2013 720p DVDSCR XViD AC3-HuMPDaY

Го најдов ,фала.
Што се нервирам вака ,јапонски филм со хрватски превод бе.
Ах бре македонче ,наместо скуби ду да преведевте некој филм ,што е всушност филм

Корејски е филмот ако ти е утеха :ROFLMAO:

Frozen.2013.DVDSCR.XViD.AC3-FiNGERBLaST
August-Osage County.2013.DVDSCR.XVID.AC3.HQ.Hive-CM8

:cool: само што првиот некако сакам да го исчекам во блу реј...

блу реј му е мајката, грев е во ваква снимка да го гледаш :D

шо не ви е јасно за фајтклаб бе? па филмот имаше супер closure, какви теории шмеории :D

Јас знам еден факт за фајкла што никој досега не го спомнал на форум. :coffee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom