Фала богуу дека секој во светов сака да испадне попаметен од другиот....значи склучно со овој форум сакам да кажам дека никој не сака да се чувствува повредено....сепак тука се вметнува и храброста за тоа кој има повеке сила да пријде...повекето луге коа ке пријдат на некое машко/женско мислат дека ке бидат отфрлени и тоа создава страв од идниот пожелен или непожелен одговор....сепак во Р.Македонија јас сметам дека барем до сега понежниот пол уживаше да добива понуди а воедно и да дава корпи, а машките како да беа похрабри да понудат....некои луге сметаат а морам да признаам и јас исто така дека понавредено и поисмејувано во овој случај би било женското затоа што тоа е и понежен пол а машкото сепак и тој би поминал навреденоо али сепак машко е или не е????
Значи сакам да кажам дека поубаво е машкото да понуди затоа што според мене и ако биде отфрлен би поминал поубаво од некое женско што би го сторила тоа.....иакоо најубаво би било взаемно Шмекање и додворување и пуштање и шоо нее.....:jaj:
Тоа си во право.Повеќето од девојките се дотеруваат и парадираат.И ги навредуваат тие што им се пуштаат.Да има културен начин да "откачиш" некој ако не ти се допаѓа.Ама мислам дека тоа го прават за да се направат пи.ки и пол.
За ова можам да кажам дека си тотално во право.... некои се прааат стварно пи.ки и пол и мислат или дека ке привле4ат не4иво внимание или пак дека ке се напраат декаа можат да си играат со некое машко....сепак има културен на4ин дури може и прикриен за да се реШи тоа....а и машкото би можело да биде покултурно и онака по џентлменско додека се пушта на некое девој4е
Ина4е браво за тој што ја отвори темава алал нека му е....толку многу има да се зборува за темава еехехееееее.....
И да си кажаммм дека јас никогаш не би понудила на машко без разлика дали ми се свига или не...ние можеме да се зближиме и на друг на4ин

може сеа ке кажете еве ја оваа се праи некоја се крева во облаци али најискрено ви кажувам дека не можам јас тоа прва да го напраам зошо се плашам од одговорот или постапката а и + во последно време тоа е голема срамота за понежниот пол....барем за мене:$