Мене не ми се верува да се толку.. Многу е тоазашто толку се скупи картите бе?
ако е така тие од англија колку ке ги фати 1000 и кусур евра гостување....Мене не ми се верува да се толку.. Многу е тоа
тие имаат сезонски билети, аплицираат и добиваат гостинска алокација за нормални цени.ако е така тие од англија колку ке ги фати 1000 и кусур евра гостување....
за нив не е проблем, за нас еако е така тие од англија колку ке ги фати 1000 и кусур евра гостување....
На Леверкузен си им ја видел статистиката?иначе запазете ја формата на олимпијакос, моментално од од 15 утакмици 43 бода, без пораз,една нерешена, дома имаат гол разлика 26-2, гости 19-2, .. не е за потценување, мора јако да им се влезе
па слаби сеНа Леверкузен си им ја видел статистиката?![]()
и овие не се нешо поарни, коцкар имаат за голманпа слаби се![]()
Да во грчка лига се појаки ама лига на шампиони не грчка лига. Можеби таму ке имаме малку повеќе проблеми (публика, домашен терен..) а на Олд Трафорд очекувам комотна победа и пласман понатаму.иначе запазете ја формата на олимпијакос, моментално од од 15 утакмици 43 бода, без пораз,една нерешена, дома имаат гол разлика 26-2, гости 19-2, .. не е за потценување, мора јако да им се влезе
иначе запазете ја формата на олимпијакос, моментално од од 15 утакмици 43 бода, без пораз,една нерешена, дома имаат гол разлика 26-2, гости 19-2, .. не е за потценување, мора јако да им се влезе