Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Го гледам како игра Стротман и ми се плаче каков играч исуштивмо.кога играше у Псв,имаше недоумица околу неговата игра,дека нели играл у послабо првенство.ама еве сега у Рома се гледа за каков играч се работи,како ќе ни легнеше сега.Аатоа сеа ќе си земемо некој бот,и пак ист песна ќе си терамо.

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Го гледам како игра Стротман и ми се плаче каков играч исуштивмо.кога играше у Псв,имаше недоумица околу неговата игра,дека нели играл у послабо првенство.ама еве сега у Рома се гледа за каков играч се работи,како ќе ни легнеше сега.Аатоа сеа ќе си земемо некој бот,и пак ист песна ќе си терамо.
Во многу јако првенствено замина :LOL:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
се се али Жервињо кога ќе го видам како игра таму а каков ној беше у ПЛ... никаков репер не ми е Серие А мене, сега за сега.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Во многу јако првенствено замина :LOL:
Од холаднско сигурно е појако,а ако сеа го земемо Херера,што.еве за мене ни Примера не е нешто нај нај.Или појќе го сакате Гуарин,кој е огромен потрошувач на топки,не дека е лош,ама е далеку од Стротман.Мораше да го земемо и сега ќе си бевмо мирни.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Од холаднско сигурно е појако,а ако сеа го земемо Херера,што.еве за мене ни Примера не е нешто нај нај.Или појќе го сакате Гуарин,кој е огромен потрошувач на топки,не дека е лош,ама е далеку од Стротман.Мораше да го земемо и сега ќе си бевмо мирни.

Ни Стротман, ни Гуарин, ни Херера не се материјал за Манчестер. Глупаво е да дадеш големи пари за играчи со сличен квалитет на оние кои ги имаш во тимот. Потребно е да се купи класа фудбалер, како што Аренал направи со Озил.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Ни Стротман, ни Гуарин, ни Херера не се материјал за Манчестер. Глупаво е да дадеш големи пари за играчи со сличен квалитет на оние кои ги имаш во тимот. Потребно е да се купи класа фудбалер, како што Аренал направи со Озил.
Точно се слагам со тебе,у моментов ни треба готов производ,ама неам идеја кој би ни бил достапен.Фабрегас нема шанси,Иниеста читав дека уште се мислел дали да остане у Барса,и ова е научна фантастика..Може би Дембеле ни е најреалната опција,не дека е класа како овја двајца,ама има пл искуство,па мислим дека би ни завршил работа.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Точно се слагам со тебе,у моментов ни треба готов производ,ама неам идеја кој би ни бил достапен.Фабрегас нема шанси,Иниеста читав дека уште се мислел дали да остане у Барса,и ова е научна фантастика..Може би Дембеле ни е најреалната опција,не дека е класа како овја двајца,ама има пл искуство,па мислим дека би ни завршил работа.

Можеби Коке, само се сомневам дека Симеоне би дозволил сега да си го растури победничкиот тим.

Тешко се доаѓа до квалитетн играч од средината на теренот. Потребен е играч кој ќе знае да игра фудбал, а плус да знае и да стартува како Сколс. Немам идеја кој.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Можеби Коке, само се сомневам дека Симеоне би дозволил сега да си го растури победничкиот тим.

Тешко се доаѓа до квалитетн играч од средината на теренот. Потребен е играч кој ќе знае да игра фудбал, а плус да знае и да стартува како Сколс. Немам идеја кој.
Еј па ако гледаш така,и Коке е горе доле на нивото на Херера на Стротман и остали,ок може малку подобар.Нема нема избор јбг,ќе мора да се задоволиме со некој од Коке или Гуарин.

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Дембеле е измислен за у Јунајтед , у фулам газеше поготово со Јунајтед коа играа , сеа и тотенхем го неам глеано мн ама како и дае звер играч и фелаини да влезе у форма иди помини ги толкави грамади у средина.

плус у ЛШ може да игра. Полн погодок според мене

Sent from my iPhone using Tapatalk

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Мислам дека само Гундоган би направил разлика во моменталниот тим, другите горе-долу просечни ми се..

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.614
Поени од реакции
8.307
Дембеле е измислен за у Јунајтед , у фулам газеше поготово со Јунајтед коа играа , сеа и тотенхем го неам глеано мн ама како и дае звер играч и фелаини да влезе у форма иди помини ги толкави грамади у средина.

плус у ЛШ може да игра. Полн погодок според мене
хохохо овие грамадиве + Кагава пред нив и на коњ сме :D

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
На Ројс мислеше:D?и тој би бил супер да го земеме.
Абе све е супер у суштина ние што си збориме тука ама .... Сеа коа ке купат некој сосема 3 играч или уопште нема дс купат

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom