Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
На Ројс мислеше:D?и тој би бил супер да го земеме.
Абе све е супер у суштина ние што си збориме тука ама .... Сеа коа ке купат некој сосема 3 играч или уопште нема дa купат

Sent from my iPhone using Tapatalk

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Абе каков Дембеле, не ме заебавајте, се пригубува на моменти и тоа доста. И за Фелаини викавме вака дека е јак во Евертон па еве уште глава неможе да крени, а и прашање е дали некогаш ќе крени кај нас бидејќи е доста спор. Нас ни треба плејмејкер со креативност, а не грамади, џинови, итн...Дембеле е ништо освен просек во Тотенхем. Ајде нека го крене Тотенхем на свој грб ако е толку јак?! А баш нас тоа ни треба играч што може да ја крене играта на Јунајтед на повисоко ниво.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.030
Поени од реакции
67.968
Готов производ - Гундоган, Коке па Рибеиро
Млад талент-Рос Баркли.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Абе има еден куп таленти од младинците шо се се везњаци: Пауел, Јанузај, Переира, друг, трет не ми текнуваат сега.
Еден до двајца класи, инстантно појачување и сме добри на плејмејкерска позиција.
Башка Флечер е новиот Керик памтете ми зборот :)

Член од
14 април 2012
Мислења
33.030
Поени од реакции
67.968
Не може да биде новиот, на слична возраст се. Флеч има 29 години.
Ех, кога ке ми текне каков меч одигра Флеч против Милан на гости...
Како бе го фати таа болест, све да му ебам....

Сега, дискусијата е, дали бараме готов производ, или ке бараме млад талент.
Ако е со млади таленти, тогаш, да си ги вратиме нашите, и да го собереме кремот на талентите што играат во ПЛ.

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Мојс ја забрани божиќната прослава!
Новиот менаџер на Јунајтед одлучи традиционалната Божиќна прослава оваа година да не се одржи.
И покрај убедливата победа од 3:0 против Астон Вила овој викенд, екипата на Манчестер Јунајтед оваа година нема да ја одржи традиционалната прославата на Божиќ.
Тимот на Дејвид Mojс моментално е на осмото место во англиската Премиер лига, а извор близок до клубот ја потврди оваа информација.
Прославите во претходните години кога на чело беше Сер Алекс Фергусон беа многу интересни, а младите играчи беа маскирани како првотимци и ги имитира нив, додека менаџерот ставаше супа во кантина, и тоа беше одличен начин да се создаде одлична атмосфера во клубот.
Дали ова ќе се покаже како лош потег на Дејвид Mojс?

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
^^Е ова не ми се свиѓа од мојс ,прво не настапува на квизот сега и ова:tapp::tapp:
Се ова е за кревање на тимскиот дух , мора да се почитува традицијата

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ајде ке видиме на боксинг деновите дали е исправна одлуката.
Ебати фудбалерите ако им треба забави за да играат подобро и ако тоа им е аргумент. Мало деца се па кловнови им требаат за забављање? Фергусон не им забрани исто во 2008? Срамота е бе за ова да кривите менаџер...

Kajgana Shop

На врв Bottom