Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Ја сум за идење на мечов ,престојот ми е без пари само пат и карта треба да си платам ,ајде има време до февруари ке видиме

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Да подобар е џеси и кин е подобар и анџело е подобар и сите се подобри:P

Ајде доста кривење дрини,каде беше да го браниш јогуртот кога утнуваше чисти голови,сега дал 2гола па се мавате у груди
Убаво ти е објаснето погоре зошто не пишувам во тавки ситуации. Не го бранам и јас викам дека можеше да даде гол него вие на непочнат натпревар го критикувате и после ќе даде 2 гола на природна позиција и тогаш е крив.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Бомбона.

Треба да се избациме сеа во Грција ! Пишете све поединости ако се организира транспорт !

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Убаво ти е објаснето погоре зошто не пишувам во такви ситуации. Не го бранам и јас викам дека можеше да даде гол него вие на непочнат натпревар го критикувате и после ќе даде 2 гола на природна позиција и тогаш е крив.
Времето ке покаже дека не го бива(се надевам до лето) велбек за кај нас

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Абе одиш и се враќаш, демек Атина е многу далеку 5.30-6 часа возење има од Скопје.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.690
Поени од реакции
11.797
Убаво ти е објаснето погоре зошто не пишувам во тавки ситуации. Не го бранам и јас викам дека можеше да даде гол него вие на непочнат натпревар го критикувате и после ќе даде 2 гола на природна позиција и тогаш е крив.
никад нема да му го опростам она против Евертон кога го мрзеше да скокне да ја забие топката, па најдобар нека стане.
невиден пациент еј, никад константност не покажал а нит ке покаже:)

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
А каде на стадионот е ова Away Section:
Seats with guest team fans.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.884
Поени од реакции
21.816
јаки ви се муабетиве, играл крило ... па зар од крило ги шутира топките кога е 1м пред гол. едноставно е, кога игра крило шансите да се најде во гол позиција се помали отколку кога игра напаѓач но нема никаква логика да кажеме дека играл крило и заради тоа промашил празен гол од 1м . Лани имавме 20 различни стрелци, дали тоа значи дека сите играле напаѓачи па дале гол , не туку од сите позиции се даде гол .. нормално освен од позиција на голманот ..

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.884
Поени од реакции
21.816
и да ако идеме за атина, го земаме знамето од борис трајковски тоа што фаќа цела трибина .. вергина или untied македонија :D

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.749
Поени од реакции
11.643
Абе се убаво, ќе се оди за Атина, ама карти од каде ?

Kajgana Shop

На врв Bottom