100 милиони... Или Бензема + 120 милиони
Бирајте![]()
100 + бензема = 80

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бирајте![]()
Бирајте![]()
Тоа е таа математика
Изволте пари и носи![]()
A да ви го дајме Велбек ?
Искрено, иако сум навивач, ама искрено мислам дека требаше. Ја гледав пак снимката и увидов дека со излегувањето на Фламини на 3-2, Венгер замина на се или ништо, се коцкаше и погреши. Тотално не надиграа на средина и тоа е тоа. Но, муабетот ми беше... Јаја Туре можеше да му нанесе многу тешка повреда на Жиру (скршеница) и знаеме дека во фудбалот се казнува намерата. Ама како да не е Еткинсон, истиот Еткинсон од пред 3-4 години. Страшен удар, можеби без намера, но дефинитивно требаше да биди заштитен Жиру. Ист црвен картон за случен дуел попи Монтоливо за старт над Поулсен во мечот од ЛШ меѓу Милан-Ајакс. Ист, сличен. А Хауард Веб му го додели црвениот. Но, тоа е. Сите гледавме на 6те гола кои и те како се лоши, но одиме понатаму. Животот се состои од успони и падови и мора да живееме со тоа. Ние, фудбалерите, претседателите, тенисерите...
Скромно дечко, скромно, тоа ми се допаѓа. И ја би играл така![]()
Немој да ме јебеш, сеа го купив Суарез. Против Кардиф чекам хет трик и 3 асистенции од него.
--- надополнето: 16 декември 2013 во 02:30 ---
@dragonsky - Табелата кај ти е ? И стрелците ?
Стрелци:
1. Суарез (Ливерпул) 15
2. Агуеро (М. Сити) 13
3. Стариџ (Ливерпул) 9
Не би рекол![]()
Поправено, заборавив дека пред некој ден голот од минатото коло на него му го препишаа![]()
А официјалната страна го вели оваСо тој беа 15, сега има 17 ама ајде, нека биде
Тотнем 2
В.Хем 2
Норич 4
Евертон 1
Фулам 2
ВБА 3
КП 1
Сандерленд 2
Веселата математика вели 17![]()