Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Реално помеѓу Ливерпул и Челзи, Ливерпул има многу поголеми шанси да бидат прво место него ли Челзи после следното коло.

Него постираше некој табела денес ?

Искрено, иако сум навивач, ама искрено мислам дека требаше. Ја гледав пак снимката и увидов дека со излегувањето на Фламини на 3-2, Венгер замина на се или ништо, се коцкаше и погреши. Тотално не надиграа на средина и тоа е тоа. Но, муабетот ми беше... Јаја Туре можеше да му нанесе многу тешка повреда на Жиру (скршеница) и знаеме дека во фудбалот се казнува намерата. Ама како да не е Еткинсон, истиот Еткинсон од пред 3-4 години. Страшен удар, можеби без намера, но дефинитивно требаше да биди заштитен Жиру. Ист црвен картон за случен дуел попи Монтоливо за старт над Поулсен во мечот од ЛШ меѓу Милан-Ајакс. Ист, сличен. А Хауард Веб му го додели црвениот. Но, тоа е. Сите гледавме на 6те гола кои и те како се лоши, но одиме понатаму. Животот се состои од успони и падови и мора да живееме со тоа. Ние, фудбалерите, претседателите, тенисерите...

Не зборам за тој старт.Зборам за друг,а искрено моментално го изгубив од ум и стартот и кој го направи и над кого.Нервозата и те како ми влијае.Се мислев едно 5-6 минути како го дадовме првиот гол,никако не ми текнуваше,па сеа види ти.А да барам низ халјатси за стартот,не благодарам.Вакви утакмици најмалку сакам да гледам повторно(снимки и хајлајтси).

Скромно дечко, скромно, тоа ми се допаѓа. И ја би играл така (y)

Немој да ме јебеш, сеа го купив Суарез. Против Кардиф чекам хет трик и 3 асистенции од него. :D
--- надополнето: 16 декември 2013 во 02:30 ---
@dragonsky - Табелата кај ти е ? И стрелците ?

Немој да ме јебеш, сеа го купив Суарез. Против Кардиф чекам хет трик и 3 асистенции од него. :D
--- надополнето: 16 декември 2013 во 02:30 ---
@dragonsky - Табелата кај ти е ? И стрелците ?

Мислев ја постирале :D

1466224_738230399534711_1742258899_n.png

Стрелци:

1. Суарез (Ливерпул) 16
2. Агуеро (М. Сити) 13
3. Стариџ (Ливерпул) 9

Поправено, заборавив дека пред некој ден голот од минатото коло на него му го препишаа :D

Со тој беа 15, сега има 17 ама ајде, нека биде :D

Тотнем 2
В.Хем 2
Норич 4
Евертон 1
Фулам 2
ВБА 3
КП 1
Сандерленд 2

Веселата математика вели 17 :)

Со тој беа 15, сега има 17 ама ајде, нека биде :D

Тотнем 2
В.Хем 2
Норич 4
Евертон 1
Фулам 2
ВБА 3
КП 1
Сандерленд 2

Веселата математика вели 17 :)
А официјалната страна го вели ова
9StnR8k.png

Ќе треба уште еден бан да му бапнат за да може да му се избројат головите :ROFLMAO:

Следните 5 натпревари на водечката 4ка во ПЛ:

1. Арсенал - Челзи (дома), Вест Хем (гости), Њукасал (гости), Кардиф (дома), Астон Вила (гости);
2. Ливерпул - Кардиф (дома), Сити (гости), Челзи (гости), Хул (дома), Стоук (гости);
3. Челзи - Арсенал (гости), Свонси (дома), Ливерпул (дома), Саутемптон (гости), Хул (гости);
4. Манчестер Сити - Фулам (гости), Ливерпул (дома), Кристал Палас (дома), Свонси (гости), Њукасал (гости).

Prediction од мене, лично, во поени:

1. 11 поени;
2. 7 поени;
3. 11 поени;
4. 13 поени.

Некој дифлекшн може му е одземен, како лани на Чичарито против Вила кога му го одзедоа хет трикот ради вториот гол што беше одбиена од Кларк.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom