Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
http://www.bbc.com/sport/0/football/25397167

Мислев ќе го биде АВБ ама очигледно мора да смени лига. Втор пат отпуштен во ЕПЛ. Стварно немам појма кого би донеле Тотенхем за тренер сега.

Ди Матео ;)
--- надополнето: 16 декември 2013 во 12:17 ---
Викаш дека не можиме да избориме пласман за ЛШ, и тоа да ни биди јасно.. Откај си толку сигурен, а :нинџ:?

Сити, Челзи, Арсенал и Ливерпул влегуваат у ЛШ. за Јунајтед нема карта, следната година ќе ги гледате ЕЛ со Зулте Варегем :pos:

А вчера го слушам вика,не сум ја од тиа тренери што ќе дадат отказ:pos:,не он е од тиа што кај и да се појават кркаат одказ,ај за арно за убоо нека е:D.

Следните 5 натпревари на водечката 4ка во ПЛ:

1. Арсенал - Челзи (дома), Вест Хем (гости), Њукасал (гости), Кардиф (дома), Астон Вила (гости);
2. Ливерпул - Кардиф (дома), Сити (гости), Челзи (гости), Хул (дома), Стоук (гости);
3. Челзи - Арсенал (гости), Свонси (дома), Ливерпул (дома), Саутемптон (гости), Хул (гости);
4. Манчестер Сити - Фулам (гости), Ливерпул (дома), Кристал Палас (дома), Свонси (гости), Њукасал (гости).

Prediction од мене, лично, во поени:

1. 11 поени;
2. 7 поени;
3. 11 поени;
4. 13 поени.
Ми се свиѓа новава "голема четворка", тие што треба се таму, тие што не треба ги нема :P

Ди Матео ;)

Сити, Челзи, Арсенал и Ливерпул влегуваат у ЛШ. за Јунајтед нема карта, следната година ќе ги гледате ЕЛ со Зулте Варегем :pos:

Јунајтед ќе освои годинава ЛШ и директно ќе се пласира ;)

• Ми се допаѓа
Reactions: J +

Изглеа не ме разбра.

Ај уше еднаш...

Откај си толку сигурен, да не гледаш на гравчиња, во тепсија после изеден мрсен бурек или што?

И да "ВАТ" е мерна единица. :P

Изглеа не ме разбра.

Ај уше еднаш...

Откај си толку сигурен, да не гледаш на гравчиња, во тепсија после изеден мрсен бурек или што?

И да "ВАТ" е мерна единица. :P

Дечко пак ли да ти објаснувам, ти ги кажав 4-те екипи кој одат у ЛШ годинава, за 5-тиот нема место у ЛШ шо значи не можете да се пласирате у ЛШ, иначе не гледам на граФчиња, само на карти :D

Ди Матео ;)

А како ти се свиѓаше ждребот сега ,не видов ливерпул до кого се падна?

Кај и да е на екипа и сличните порталчиња во Мк....

СЕНЗАЦИОНАЛНО! ЛУИС СУАРЕЗ-СРБИН?!

Според неименувани извори на нашиот портал дознаваме дека Луис Суарез всушност е Србин кој има пребегано во Уругвај по војната 1999.
Ова е втор ваков случај сезонава, откако нашиот портал сензационално откри дека Агим Ибраими всушност е поборник за голема Македонија, и еден од војниците на АРМ кои "мистериозно" исчезнаа во 2001-та
Дали Суарез ке се соочи со казна за ширење на великосрпство и национализам во строгата Велика Британија, останува да откриеме
( Л.С .Фатен на дело како праќа порака до Ратко Младиќ, Шешељ и остали - НЕМА КРСТА без ТРИ ПРСТА )
575463_560977740646060_646975706_n.jpg

Ti, mkguner, stivi g i junajtedgrl. Vie ste tie, glavnite :D

hehe

Види бе еј, навивач на Ливерпул ти се смее оти ДОГОДИНА нема да играш ЛШ. А има уште пола сезона и може да се сменат 300 работи. Ем Ливерпул оваа сезона единствените утакмици надвор од Англија ги игра во Свонси и Кардиф. :D

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
епа сега ќе бидит Џа или БУ :D
Навивам за Џа :D

11.03. Bayern - Arsenal
15.03. Tottenham - Arsenal
22.03.Chelsea - Arsenal
29.03. Arsenal - Man City
Боксинг деј ХУ? :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop