A
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Скромно дечко, скромно, тоа ми се допаѓа. И ја би играл така![]()
Море... се сложив со тебе! Ццц... кај замина хуманоста и добронамерното прифаќање во светот...Еј, дечко. Абе, извини што немав интервју за БиБиСи, па вака лефтерно да можам ко тебе да се однесувам
Што ти е бе тебе? Реплика тука, во фан клуб Ливерпул и на фејсбук во рок од 20 секунди. Опрај се.
Иначе, мислење бе дечко, мислење!.
Чекај усвари...после целиов ремет за Арсенал викендов, заборавив...кој се први на табела ? ај ако може некој нека ја постира![]()
ЦцццШто ли ќе биде ако Челзи ве скокнат нареден викенд?
![]()
Сеа пак ќе збориш дека сум те цитирал, али морам...ЦцццШто ли ќе биде ако Челзи ве скокнат нареден викенд?
![]()
Сеа пак ќе збориш дека сум те цитирал, али морам...
... зашто Челзи? Зашто не... Ливерпул?![]()
Сеа пак ќе збориш дека сум те цитирал, али морам...
... зашто Челзи? Зашто не... Ливерпул?![]()
Ти си втор што ми го вика ова, па нема да се бунам.Па реков јас некаде дека можеби нема Ливерпул да ги скокне? Спомнав Челзи, зошто им се граЦки ривали и играат против нив.
Абе, Рики бе. Уствари Славен, те удри славава во глава, па почна да се губиш![]()
Ти си втор што ми го вика ова, па нема да се бунам.
Али сепак, требаше да нагласиш Ливерпул и/или Челзи. А ако Арсенал изгуби, а Сити тепа и они ќе ги стигнат, би било многу интересно ако тоа се деси
Али нема да се деси, ќе биде нерешено Арсенал - Челзи според мене.
Ќе оди Сити до 100 гола сезонава ?![]()
Аха ќе лапате да...А Суарез како тргнал, сам ќе надмине стотка
Мора да им го лапнеме во Јануари![]()
Аха ќе лапате да...![]()