Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене ми е важна како Суарез што му е важен на Ливерпул....секогаш прв тим игра, и клучен играч ми е, секој викенд...па не секој викенд бидејќи го имам тука и СтариЌ (виното), а и Џерард (узото) :D

Каква тики-така се прави со ракија, алал и вера. Треба да проба Роџерс тоа со Ален и Аспас, да цугнат пред утакмица :D

Каква тики-така се прави со ракија, алал и вера. Треба да проба Роџерс тоа со Ален и Аспас, да цугнат пред утакмица :D

Абе тие и дрогирани да се џабе им е :D :D

Сте пробале црвено вино и чипс? Убивствена комбинација. :)

Ricky и the kop се како браќа близнаци, не можат еден без друг. Едниот пример ако го банираат, другиот мислам дека нема да пишува се додека не му заврши банот на неговиот брат близнак. :D

Јас па во некој „тефтер“ сум пишувал „Juventus is the best“. Оффф што сум мислел во 7мо одд !! :(

Убаво си мислел, чедо Божјо... само штета што Ѓаволот те прелажал, да се одкажеш од најсветото.

Има некој интересно натпревари денеска поготово Нјукасл - Вба..мислам дека ќе има повеќе од 4 голови.Исто така имам чуство дека Кристал Палас може да изненади против Норвич..:)

И уште го нема Драгонски со неговиот „сарказам“?:confused:

Смее да се збори за скара и ракија а не смее за :insertstosakas: зошто нели ракијата и скарата се поврзани со ПЛ а не ова другово.

И уште го нема Драгонски со неговиот „сарказам“?:confused:

Смее да се збори за скара и ракија а не смее за :insertstosakas: зошто нели ракијата и скарата се поврзани со ПЛ а не ова другово.
:cuc: Модератор прва класа си нема што :cuc: Продолжи така, па кога ќе ти дојде цикслусот за следниот месец банирај некој што ќе пише "Јунајтед баш и не одиграа добро денес" поради тоа што ќе провоцирал со тоа.

И легитимна забелешка не е сарказам, пошто гледам дека имаш проблеми со разликување на сатира, сарказам и забелешки за твоето модераторствување. Ама продолжи само така најдобар си (y)

Сте пробале црвено вино и чипс? Убивствена комбинација. :)

Сношти таква комбинација пробав....и никогаш повеќе :)
--- надополнето: 30 ноември 2013 во 14:27 ---
Ражничи со ракија. Шарска со ракија. Кебапи со ракија. И уште нешто имаше, знам со ракија добро идеше.

:tapp:
Брате, сега ме разочара....ракија и скара- исто така еднаш пробав, и никогаш повеќе :D

Sto e so Sturridge??

Изгледа го “ебале“ на тренинг,се шпекулира месец време аут.

Изглеа цвикнал лигаменти.

ankle sprain
--- надополнето: 30 ноември 2013 во 11:57 ---
Еве официјално

Има некој интересно натпревари денеска поготово Нјукасл - Вба..мислам дека ќе има повеќе од 4 голови.Исто така имам чуство дека Кристал Палас може да изненади против Норвич..:)
Офтопик сте.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom