СП 2014 Бразил - генерална дискусија

Уф што ми е мило за сексов што им го удре Украина на петливе,ај да видимо сега како ќе ги спаси Платини.Или ќе се игра дур не пројдат,или па може ќе им најдат допинг на Украинците;).

Не ме заебавајте, еден Зозуља им дава гол на Франција...:pos: :cuc:

Што се секирате..или 4 пенали ќе свирни судијата..или 2 црвени ќе има уште до 10 минута за Украина..или па како што напиша Нино како во Велешта(Струга) ќе се игра додека Франција не ја оствари потребната предност за да оди на СП па очекувајте маратон за неколку дена :D

Браво за Украина. Изненаден сум што паднало црвен за Франција и пенал за Украина :eek: Најверојатно на реваншот ќе им се помага на Французите.
Се надевам дека Исланд ќе изигра машки во Хрватска и дека ќе се квалификува.

Ирска ја елиминираа со божјата рака на Платини, со Украина ќе видиме што ќе смислат.

Ирска ја елиминираа со божјата рака на Платини, со Украина ќе видиме што ќе смислат.
Има има начини веруај,само треба да го одберат правиот и нема утка:D.

Сир Аleхс sea za тренер на Франција (само за возвратниов дуел) е еден од најефикасните методи.

Шегата настрана, чудни резултати, бар засега. А се си мислам дека се ќе си се скоцка во реваншот :D

Ќе си тепа регуларно Франција со 3 гола разлика на реваншот бе не се бунете. Хрвативе толку ли се труби да не можат гол да им дадат, а играат скоро цело полувреме со играч повеќе.:eek:

Чакир ми е омилен судија, не ебе жива сила, ако е црвен не му се мисли вади и дава црвен без разлика дали е Роналдо, Рибери, Меси или НАНИ, така да Французите кога тој суди не би требало да се крстат на негова помош.

Чакир ми е омилен судија, не ебе жива сила, ако е црвен не му се мисли вади и дава црвен без разлика дали е Роналдо, Рибери, Меси или НАНИ, така да Французите кога тој суди не би требало да се крстат на негова помош.

Не ебе жива сила, дури и кога нема црвени, тој дава :) Во врска со натпреваров, Франција ќе имат проблеми во секој случај, Украина се добро организирана екипа, со јаки поединци, плус 2-0 предност. Во секој случај ќе гледаме добар фудбал. Вперед Україно !

Исланд има шанса во Хрватска колку капка вода во пеколот.

Попрво би рекол дека Хрватска има толку шанси....
Шансите на Хрватска се максимално 5%.Искрено би бил доста изненаден,ако после овие 0-0 не отидат даље ислаѓаните.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom