СП 2014 Бразил - генерална дискусија

Сега ќе биди поинтересна Хрватска - Исланд.
Глуп потег на Манџо кој можи многу да ги кошта ватрените.

Човече која драма.....70/30 посед, 6-7 корнера, 5-6 убави шанси за гол, 1-0 водство и исланѓани кои не знаат каде се свртат и дојде ова.....Па дури и во овие 4-5 минути со играч помалку се направи понекоја добра ситуација.Арно ама има уште 45 минути најмалку.....
Офф Боже.....ова ќе биде драма до последна секунда,не знам дали срцево ќе ми издржи до тогаш. Се ми се врти во глава филм 93 минута од никаде 1-1.....

Што се случи со Манџукич ? Зошто црвен ? Гледам на резултати стартот бил монструозен:eek:

Човече која драма.....70/30 посед, 6-7 корнера, 5-6 убави шанси за гол, 1-0 водство и исланѓани кои не знаат каде се свртат и дојде ова.....Па дури и во овие 4-5 минути со играч помалку се направи понекоја добра ситуација.Арно ама има уште 45 минути најмалку.....
Офф Боже.....ова ќе биде драма до последна секунда,не знам дали срцево ќе ми издржи до тогаш. Се ми се врти во глава филм 93 минута од никаде 1-1.....

Што напраил Манџукич? :D

Што се случи со Манџукич ? Зошто црвен ? Гледам на резултати стартот бил монструозен:eek:

Што напраил Манџукич? :D

822784786.gif

Не знам дали беше намерно(најверојатно не беше,мислам дека сакаше со пета да ја удри),ама препоните на тој од Исланд му знаат колку болело :confused:

Ја не знам зашто олку имаше несигурност кај вас за пролаз на Хрватска.
Бев сигурен дека ќе поминат лагано, мада покрај добиениов црвен мислев дека само на еден гол ќе останат.

Абе па ти срцето шо до толку, лабава е утакмицава, не е до толку, мислам дека со 2-0 се веќе во Бразил.

Ај честитки за Хрватите. И Гана и Алжир официјално на СП. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom