Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Човече која драма.....70/30 посед, 6-7 корнера, 5-6 убави шанси за гол, 1-0 водство и исланѓани кои не знаат каде се свртат и дојде ова.....Па дури и во овие 4-5 минути со играч помалку се направи понекоја добра ситуација.Арно ама има уште 45 минути најмалку.....
Офф Боже.....ова ќе биде драма до последна секунда,не знам дали срцево ќе ми издржи до тогаш. Се ми се врти во глава филм 93 минута од никаде 1-1.....
Што се случи со Манџукич ? Зошто црвен ? Гледам на резултати стартот бил монструозен![]()
Што напраил Манџукич?![]()
Абе па ти срцето шо до толку, лабава е утакмицава, не е до толку, мислам дека со 2-0 се веќе во Бразил.Човече која драма.....70/30 посед, 6-7 корнера, 5-6 убави шанси за гол, 1-0 водство и исланѓани кои не знаат каде се свртат и дојде ова.....Па дури и во овие 4-5 минути со играч помалку се направи понекоја добра ситуација.Арно ама има уште 45 минути најмалку.....
Офф Боже.....ова ќе биде драма до последна секунда,не знам дали срцево ќе ми издржи до тогаш. Се ми се врти во глава филм 93 минута од никаде 1-1.....