Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Ти гарант не читаш тоа шо го пишувам , туку тоа комплексчето дека си најпаметен од сите те ослепува ..

Ти давам 2 примера кои пред почетокот на наптеварот се збореа дека се наместени за Осјек имаше и на bettingadvice форумот ( кој тоа време беше најмасовен форум за кладење ) и за тоа дека Норвешката федерација суспендираше натпревар од 3тата лига оти имаа дојава дека е наместен.
Шо не е јасно тука ?

А маабетите оди пиши утакмица пред да почне шо цел Штип ја знае , кажува колку си компетентен за дискусија тука .. апни некое апче за лечење комплекси, не си најпаметен ко шо ти викале дома ..
Нели не се замараше со мене повеќе?

:D

Јас ти кажувам дека примерот не ти е валиден, рекла казала е.

Следниот пат дај пример пред утакмица.
--- надополнето: 6 ноември 2013 во 13:35 ---
Најпаметен е , остај го ;)
Јас најискрено ти се извинувам што сум попаметен од тебе. Сериозно, не е моја кривица.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Нели не се замараше со мене повеќе?

Јас ти кажувам дека примерот не ти е валиден, рекла казала е.

Следниот пат дај пример пред утакмица.
--- надополнето: 6 ноември 2013 во 13:35 ---

Јас најискрено ти се извинувам што сум попаметен од тебе. Сериозно, не е моја кривица.

Доказ дека си ? :)

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.127
Поени од реакции
13.462
Абе ти еден Карабатич беше дел од скандал со местење. Ејј олимписки носител на медал да ти мести.
Најде овој Ставрогин да трола дека не се мести:LOL:
Доволно е калчиолипи да се разгледа за да се сватат некои работи.
Не тврдам дека се мести секогаш али дека се мести во голема мера тоа сум сигурен.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Абе ти еден Карабатич беше дел од скандал со местење. Ејј олимписки носител на медал да ти мести.
Најде овој Ставрогин да трола дека не се мести:LOL:
Доволно е калчиолипи да се разгледа за да се сватат некои работи.
Не тврдам дека се мести секогаш али дека се мести во голема мера тоа сум сигурен.

Карабатич не е постирал на Кајгана пред почетокот на утакмицата дека е наместена , па затоа тоа е доказ дека не е.
По логиката на некои со 200 IQ тука :)

Член од
26 декември 2012
Мислења
229
Поени од реакции
159
Пред 10 тина години во Прилеп, се одигра куп натпревар меѓу Победа и Работнички. На полувреме резултатот беше 3-0. Арно ама во Србија имало огромни уплати на 1, па проработиле телефоните. Конечен резултат 3-4, во Ниш и Белград потоа беа демолирани неколку кладилници.

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Цела полемика ја следам и не ми е јасна само една работа. Има некој што верува дека нема местенки ? :) Местени имало и секогаш и ќе има, а сега ние дали ќе погодиме некоја таква е друго прашање. На крај краева па и кој ни е крив вчера што го играме ПСЖ, кога реално и не им беше неопоходна победата а и коефицентот беше безвреден.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Пред 10 тина години во Прилеп, се одигра куп натпревар меѓу Победа и Работнички. На полувреме резултатот беше 3-0. Арно ама во Србија имало огромни уплати на 1, па проработиле телефоните. Конечен резултат 3-4, во Ниш и Белград потоа беа демолирани неколку кладилници.
:pos::pos:

Ја обожавам темата, чесен збор.

Како во маалска кладилница да седам, со чичковците...

Член од
19 октомври 2012
Мислења
182
Поени од реакции
38
Наместо да се пишуваат прогнози за денес , предвидувања, анализи....ова се претвори во докажување кој е паметен :tapp: .
Ај баталете местенки :cuc: и пишете ваши типови за вечер.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас не знам што се замарате..местени биле,вака така онака...ене во неделата кога бев вкладилница се живо диво ја имаа Пелистер со Турново 2-јка некои и 2 во 2..зарем Пелистер со онаков катастрофален непрофесионален тим кој губат од секого ќе го победат професионалниот Турново со најдобриот играч во првата мак лига каде дома се казнена експедиција?..и тоа 0-2 заврши постручна местенка не знам цела Битола двојка ја имаше...ама мак фудбалот е друго...

Местени натпревари има но неможиме да знаеме кој се..обично многу се мести Швајцарија,Австрија,Белгија,Германија..тие се доктори по местење и после тука во Балканот ќе дојдат и ќе казнуваат се живо

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188
Цела полемика ја следам и не ми е јасна само една работа. Има некој што верува дека нема местенки ? :) Местени имало и секогаш и ќе има, а сега ние дали ќе погодиме некоја таква е друго прашање. На крај краева па и кој ни е крив вчера што го играме ПСЖ, кога реално и не им беше неопоходна победата а и коефицентот беше безвреден.
За жал има. :facepalm:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.895
Поени од реакции
67.549
Не реков дека ти си лузер, само ти велам дека сите муабети за местени натпревари после крајот се потпоно бескорисни и глупави. Некој игра 1, му завршува x, местена била. Некој игра андер, му завршува овер, очигледна местенка. Глупости на квадрат.

Муабет за местена утакмица само пред мечот, поткрепен со уплата на истата, се друго е чиста глупост.
--- надополнето: 6 ноември 2013 во 13:23 ---

Знам, понекогаш непријатно изненадувам. Но и покрај тоа, прашањето останува. Ако веруваш дека толкав број на натпревари се наместени, зошто се кладиш?

Затоа што со кладење во живо ми дозволува да земам дел од колачето.
Досега 3-4 пати ги удрив саглам прелазите што го наместија Фенербахче и Галатасарај.
Кога Фенербахче прима гол околу 30-та минута во прво полувреме, има феноменални шанси да си фатиш 1-2, или 2-1, зависи каде играат. Во тој период, прелаз има околу 6-7 коефициент.
Грциве, младиве лиги, гледаш тим кој води 0-1, со 1 удар на гол, околу 55-та минута станува 1-1....
Можеш куќата да ја ставиш на 1. Се посраа од местење прелази.

Кога се кладев, гледав да ги избегнувам мините.
Натпревари на кои има големи уплати, и утакмици кои ги има малтене на секое ливче.

Педерска работа било, кога ке ја деактивираш сметката на bet365 и после пак си ја вратиш, ти ја бришат целосно историјата со облозите.

Спортинг беше класична местенка.
http://www.rezultati.com/utakmica/8xpxU3rA/#detalji-utakmice
Крузеиро уште на полувреме ја пишав на форумот дека ке ја местат прелаз, пред црвениот картон.
http://www.rezultati.com/utakmica/613KX9cD/#detalji-utakmice

Би те прашал, кога викаш, нема местенки, како досега не си станал милионер од кладилница?

Член од
26 декември 2012
Мислења
229
Поени од реакции
159
:pos::pos:

Ја обожавам темата, чесен збор.

Како во маалска кладилница да седам, со чичковците...
Сеа тебе ако ти е до сеир бркање тоа е друга работа...чичковци, стрини и остала рода...

Kajgana Shop

На врв Bottom