Дете драго, тип да погоди или да промаши може секој, вклучувајќи ја мојата покојна баба.
Дете драго,секој знае дека се мести на велико,дури и мојот покоен дедо.Биди ми поздравен.
Кажи ми ти мене,Малага со Селта Виго не беше она апла наместена ?
Или им текнало на Севиља,ај не играме денеска фудбал,ќе земеме чадорче и ќе седнеме на сред терен,нека ни акне Селта Виго едно...па пет комада треба да се доста.
Ако не се мести,нема како да опстојат кладилниците.
Еве,ко најсвеж пример ќе го земам Ѓорче со Работнички во средата кога играа.
На Ѓорче (мојот клуб) му дадоа 1.9 коефицент,на иксот му дадоа 3.3 мислам дека беше,а на победа на гостите 3.5.
Сите се пуштија по кладилници да ја изиграат 1,пошо си мислеа дека играме со нив 3 за 3 (што нема врска).почнаа да маваат уплати како луди.
Споредувајќи го моменталниот квалитет на нашите и нивните играчи е ко да го споредуваш составот на Реал Мадрид со Виченца.
Мене ми смрдеше целата работа уште од кога ги видов коефицентите,не е можно да има такви коефиценти кога ние сме ептен слаби,а Работнички е јак.
2-3 заврши утакмицата,кладилницата ги собра парите,а по некој паметен што се нашол,уплатил на победа на Работнички (неколку души во Спортлајф со по 1000-че уплата)