Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
17 март 2007
Мислења
801
Поени од реакции
508
Ja pa danes pagjam na 1+ vtoro Copenhagen-Galatasaray :facepalm:

Od utre ke pustam igrica FIFA kako ke zavrsat rezultati tamu taka ke uplakjam, ke fatime taka nesto

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188
Не, не.
Единствената причина за нефаќањето е местењето утакмици. Ништо друго.
Не бе нема шанси. Какво местење. У темава не смееш да пишеш дека некој наместил утакмица, одма те прогласуваат за луд.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Не бе нема шанси. Какво местење. У темава не смееш да пишеш дека некој наместил утакмица, одма те прогласуваат за луд.
Остај, толку им сече паметот.

Член од
17 март 2007
Мислења
801
Поени од реакции
508
Od utre igram od 3 liga pa nadole s - na tie mecevi nema golemi uplati, nema izrazeni favoriti pa sto i da me zaebe nema da se nerviram

Predlozi za utre
Gruzija vtora liga
Sulori Vani-Sasko Tbilisi ( sasko-petko-trajko) 3+
Chile treta liga
Defensor Casablanca-Pudahuel Barancas 3+
Kenya premier liga
Chemeli Sugar (demek ke melel seker) - Sony sugar ( kvaliteten seker) GG

pa neka me zaebe nesto da vidam :гик: cekam vasi mislenja za ovie tipovi posto ovie od EU ne gi biva

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.381
Поени од реакции
328
Поголеми се шансите Миранда Кер да ми ги фати мадињава него ли јас ливче со турска екипа на него.
Se slozuvam druze...na x2 me turka...A tie kopenhagen cela sezona zdravjeto mi go zedoa znaci,kako da gi izigram,tie kontra mene igraat...Gi brkav da tepaat tie gubat,so juventus nereseno,sega tepaat....Nezdrava rabota...
--- надополнето: 5 ноември 2013 во 23:20 ---
Juventus - Real M 1x
Sosiedat- Mancester U x2
Sparta R- Ahiles 1
Mancester S- CSKA 1
kv.okolu 3

i

Tiket WIN,ama sto deka koga dobivkata Galatasaraj mi ja zema... I Wolvs na site positni livcinja...:(

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Se slozuvam druze...na x2 me turka...A tie kopenhagen cela sezona zdravjeto mi go zedoa znaci,kako da gi izigram,tie kontra mene igraat...Gi brkav da tepaat tie gubat,so juventus nereseno,sega tepaat....Nezdrava rabota...
T2 2+ за вечерва :noze:
Вчера Газиантеп 1во 2 - 0:4 заврши

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
колку утки напраив у една вечер еј.
се што замислив неизиграв. тоа увек ме јебе, а изиграм храбро, увек реално испаѓаат. а играм сејф се некој вакви килави резултати.

да сум ја главен на фифа, би вовел правило - при 0-0 резултат на двата тима им се одзимаат 2 бода! па да видам тогаш...

два дена ги гледам утакмицивие од денес и утре и си викам тапа коло, не играј ништо. не за џабе..

Член од
14 април 2012
Мислења
32.892
Поени од реакции
67.538
колку утки напраив у една вечер еј.
се што замислив неизиграв. тоа увек ме јебе, а изиграм храбро, увек реално испаѓаат. а играм сејф се некој вакви килави резултати.

да сум ја главен на фифа, би вовел правило - при 0-0 резултат на двата тима им се одзимаат 2 бода! па да видам тогаш...

два дена ги гледам утакмицивие од денес и утре и си викам тапа коло, не играј ништо. не за џабе..

Да се одзимаат не, ама да не добиваат по еден бод ако резултатот е 0-0, за 1-1 дај им бодче...
Би гледале многу поатрактивен фудбал.

Kajgana Shop

На врв Bottom