- Член од
- 5 октомври 2012
- Мислења
- 1.957
- Поени од реакции
- 1.172
man city-1
kopenhagen-1
na 300 , 1200 i svirkaj si dnevnicka padna
kopenhagen-1
na 300 , 1200 i svirkaj si dnevnicka padna
ima be kako da se nemalo , samo obratno uplakajte i ke fanete kao ja so imam uplatenoАбе, има некој добитен?
ima be kako da se nemalo , samo obratno uplakajte i ke fanete kao ja so imam uplateno
pogore imam pisano ,Шо уплати бе другар.. алал да ти е..
Не бе нема шанси. Какво местење. У темава не смееш да пишеш дека некој наместил утакмица, одма те прогласуваат за луд.Не, не.
Единствената причина за нефаќањето е местењето утакмици. Ништо друго.
Остај, толку им сече паметот.Не бе нема шанси. Какво местење. У темава не смееш да пишеш дека некој наместил утакмица, одма те прогласуваат за луд.
Толку им сече што?Остај, толку им сече паметот.
Se slozuvam druze...na x2 me turka...A tie kopenhagen cela sezona zdravjeto mi go zedoa znaci,kako da gi izigram,tie kontra mene igraat...Gi brkav da tepaat tie gubat,so juventus nereseno,sega tepaat....Nezdrava rabota...Поголеми се шансите Миранда Кер да ми ги фати мадињава него ли јас ливче со турска екипа на него.
Juventus - Real M 1x
Sosiedat- Mancester U x2
Sparta R- Ahiles 1
Mancester S- CSKA 1
kv.okolu 3
i
T2 2+ за вечерваSe slozuvam druze...na x2 me turka...A tie kopenhagen cela sezona zdravjeto mi go zedoa znaci,kako da gi izigram,tie kontra mene igraat...Gi brkav da tepaat tie gubat,so juventus nereseno,sega tepaat....Nezdrava rabota...
колку утки напраив у една вечер еј.
се што замислив неизиграв. тоа увек ме јебе, а изиграм храбро, увек реално испаѓаат. а играм сејф се некој вакви килави резултати.
да сум ја главен на фифа, би вовел правило - при 0-0 резултат на двата тима им се одзимаат 2 бода! па да видам тогаш...
два дена ги гледам утакмицивие од денес и утре и си викам тапа коло, не играј ништо. не за џабе..