Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
ПСЖ без Ибра и Кавани може да се проба 0-2 гола @2.95, 0-3 @1.77 во Моцарт
Juventus 1x @1.44
Manchester x2 @1.4
:rolleyes:
:cool:
--- надополнето: 5 ноември 2013 во 22:38 ---
Ke padni gol sigurno ama Koga e vo prasajne :D

Нема бе гледаш таквите пензионери што уплаќаат без врска имаат повеќе среќа. :D

Само Галатасарај...и тоа х2. Добар резултат, за да не ги играм никогаш повеќе.

После битка сите генерали паметни, едино било кој дупла шанса 1Х,Х2
за Леверкузен, Јунјатед и Реал ќе беше реално добитно ливче, пошо ова другово немаше шанси да го погодам. ПСЖ бе, аир да не видите.

Барајте сега поврзаност меѓу поразот на Галатасарај и Јувентус.

Otsega turska ekipa na moj tiket veke nikogas pa makar i zivotot mi zavisel od toa...vikendov Besiktas a sega Galatasaray.

Што очекувавте за Галата? Пак да ви поклони кладилницата коеф? 2.25 беше некаде во 8 15... Се научија од двата поклони на Челзи против Стеауа и Шалка, не чекајте повеќе.

Алал да му е на тиа шо че фане денеска

Да ви ебам утакмиците ретардирани...па и пенали ми промашуват тука :facepalm:

Убаво си а фанав Јувентус Т1 2+..Манчестер че ме заебе Т2 2+
јас другар ја имав манчестер дава гол и уште неа ја чекав, минатото коло ја имав 1 и 2-3 на еден тикет и 1 и т12+ на друг и ме турна. Сега ајде ко за посигурно ја изиграв да даде гол, али иако сум за нив веќе ми се скурчи и да ми кажат 10-0 дека ќе тепаат, веќе на мој тикет не ги пишувам.
ме изгореа мајката да му ебам на ван перси и то ногата крива, пенал да не знае да даде :mad:

Пропаст чиста катастрофа. Што праиме за утре, уште 200 ден. ми останаа ќе пуштам нешто без врска, да им ебам глупите турци неможеа х да извадат, се излажав и сите пари од бет365 ги ставив :tapp:

:sick:

v1pl.jpg

Леверкузен не победува вечерва. Не се залетувајте. Можно е и Галатасарај да не победи.

Еј и пази глупост. Манчестер Јунајтед немало шанси да загубат, затоа што биле Манчестер Јунајтед и биле големи, за да зафркнат работа кај Сосиедад.
А, пред 3 сезони, тој Манчестер Јунајтед испадна од Базел.

Што реков. Сите три не победија. Затоа не брзајте и размислете.

Плус, не ставив големи пари, во последен момент се предомислив и подобро. ПСЖ ќе ме заебеше. Денеска ПСЖ киксна, утре Челзи, Атлетико и најверојатно Наполи ќе победат.
И ќе има повеќе голови од денешниве утакмици, па затоа играјте на голови.

Џабе логиките за ЛШ, тука луд јебе збуњеног..
Пуштив на голови за помалце замарање..
Галата гг3+
Јунајтед 3+
Олимпијакос т1 2+
Леверкузен гг4+
30 коеф

Ај дека никој нема повеќе утнато од мене :D
Еден гол у 5та минута, еден у 13та и толку.. 80 минути гол не ми падна на утакмиците :pos:

Утре пазете се од Атлетико и Наполи 97% ќе заебат работа

Наполи - 1
Атл. Мадрид - 1
Челзи - 1
Дортмунд - 2+

Не ме занима коефициент, идам со многу јака уплата утре, или ќе ме биде, или не.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom