Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Партизан кошаркава ке тепа ли? Со барса убаво изиграа , а гледам немаат лош коф денеска ?

Бељата со Јанкович е тоа што може да не и треба победата денес. Ако Ли ја добие Азаренка, што е многу веројатно бидејќи кобилата е очајна, Јанкович е сигурно пласирана со еден добиен сет против Ерани.

Да ама секоја победа носи + 200 поба и + парична награда.

Мислам дека Металург-Тетран Прешов 2ка со хендикеп -3.5 @1.95 е добар тип , Металург ќе излезе со некој комбиниран состав со младичи а Тетран се добра екипичка и треба да биде тесна утакмица а коефициентот лаже за кец ....

Бејби Фед секогаш пружал одлични партии против појакиве,на Надал 2 пати му зимаше сет во меѓусебните,а и против Новак играше одлично во Индијан Велс,сервираше и за сет но му направи Ноле брејк и после како што си е редот кај Гришо тргна се надоле...не гледам зошто неможе да го добие Фед.Ке го пробам денеска.

Иако ги нејќам Ирциве за коцкање, за денес фикс е Дери Сити - Лимерик - 1. Има коефициент од 1.6 . Имено, ова е последно коло од оваа лига. Ако победи денес Дери Сити, и остане пред Шамрок после ќе чека до наредна недела за Слиго да го освои купот и овие ко 4то пласирана екипа да играат разигрувања за Лига Европа.

Уште некои битни статистики за Квитова, омилена подлога и е баш оваа, indoor hard, а најдобар скор има против леваци ко Кербер. :)

Ли На сигурно ќе биде преморена од вчера, а Ерани сеуште влече повреда на потколеницата, а поголеми шанси за успех има во двојки и во Фед купот.
--- надополнето: 25 октомври 2013 во 15:31 ---
Уште некои битни статистики за Квитова, омилена подлога и е баш оваа, indoor hard, а најдобар скор има против леваци ко Кербер. :)

Ли На сигурно ќе биде преморена од вчера, а Ерани сеуште влече повреда на потколеницата, а поголеми шанси за успех има во двојки и во Фед купот.

Само јас го имам играно Федерер да победи а ? :icon_mrgr:
--- надополнето: 25 октомври 2013 во 15:52 ---
Само јас го имам играно Федерер да победи а ? :icon_mrgr:

Azarenka-li na 2
Kvitova -kerber 1
Derry city 1
Colorado 1
Pittsburg 1
4/5
Хокејот во кои кладилници се рачунаше и после пенали/продолжение, во пробетспорт да не знаете ?

Азаренка мори курво една скршена на пола и уште играш еби си мајката и ти и јас што сум те пишал 1 :facepalm: . Море да не мојш да станиш после натпреваров !

Еве ми го денешниот тикет
Јанкович 1 1.35
Питсбург 1 1.75
Матерсбур-Алтач 3+ 1.6
МТК гг3+ 2.2
Ајнховен-екселсиор 3+ 1.6
Фенербахче 3+ 1.65
21.95 вкупен коеф

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom